3dots.ro

Sfatul primit de Michael Caine de la John Wayne: ”Va urina pe pantofii tăi!” – video

Sfatul primit de Michael Caine de la John Wayne: ”Va urina pe pantofii tăi!” – video

Chiar și Michael Caine a trecut prin perioada în care era doar un tânăr actor care bătea la porțile afirmării și în care prezența sa putea trece neobservată.

Cu un umor fin, Michael Caine a povestit în emisiunea Graham Norton Show despre un astfel de episod, petrecut chiar în inima cinematografiei, la Hollywood, și despre prima întâlnire pe care a avut-o cu o adevărată vedetă a vremurilor respective – John Wayne.

”Shirley (actrița Shirley McLaine – N.R.) mă adusese la Hollywood. Urma să filmam ”Gambit”, dar pentru că era ocupată cu un alt proiect a trebuit să stau o săptămână singur în America. Am fost cazat într-un apartament luxos la Beverly Hills Hotel și apoi nimeni nu m-a mai contactat.

Cum eram pentru prima dată în America, nu cunoșteam pe nimeni. Stăteam în acel hotel luxos și comandam caviar și șampanie, de unul singur, o săptămână întreagă! În timpul zilei mă strecuram în holul hotelului, mă așezam într-un colț și așteptam să văd dacă recunosc vreo vedetă.

Într-o bună zi, în fața hotelului a aterizat un elicopter, ridicând totul în aer. Din el a coborât John Wayne, îmbrăcat complet într-un costum de cowboy.

În momentul în care a intrat în hotel a privit spre colțul în care mă aflam și a venit spre mine. Mi-a spus: «Cum te cheamă, puștiule?». Am răspuns: «Michael Caine». «Ai jucat în filmul ăla, ”Alfie”? O să fi un star, puștiule!». «Mulțumesc, domnule!», i-am răspuns.

«Lasă-mă să-ți dau un sfat: vorbește încet, vorbește rar și nu spune prea multe!», mi-a mai spus. Și pentru că purtam pantofi de piele întoarsă mi-a spus: «Să nu mai porți niciodată pantofi de genul ăsta!». «De ce?», am replicat eu. «Să nu mai porți pantofi de piele întoarsă pentru că, ți-am spus, vei fi o vedetă… vei merge la toaletă și cel de lângă tine, după ce te va recunoaște, se va întoarce spre tine și va urina pe pantofii tăi!», a povestit Michael Caine.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs