Mick Jagger crede că cei opt copii ai lui nu au nevoie de 500 de milioane de dolari ca să trăiască bine

Mick Jaggercrede că cei opt copii ai lui nu au nevoie de 500 de milioane de dolari ca să trăiască bine

O veste destul de proastă pentru cei opt copii ai lui Mick Jagger, rockerul este de părere că nu au nevoie de 500 de milioane de dolari pentru a trăi bine și ia în considerare să-și doneze averea, relatează CNN.

Într-un interviu acordat Wall Street Journal, Jagger a discutat despre afacerile trupei Rolling Stones și a spus că, deşi nu îi place să se ocupe de ceea ce înseamnă business în industria muzicală, îi este clar că e necesar să facă asta.

The Stones a câștigat foarte bine prin numeroasele turnee internaționale pe care le-a făcut de-a lungul anilor.  Întrebat dacă plănuiește vânzarea drepturilor de autor asupra creațiilor muzicale ale trupei de după 1971, pentru a câştiga şi mai mulţi bani, Jagger a răspuns negativ.

Octogenarul rockera adăugat că descendenții săiăi ”nu au nevoie de 500 de milioane de dolari pentru a trăi bine” şi a sugerat chiar că într-o zi şi-ar putea dona averea unor organizaţii de caritate.

Cei opt copii ai lui Jagger – Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia May, Lucas, Gabriel şi Deveraux – au vârste cuprinse între şase şi 52 de ani.

Cântărețul a mai spus că este conştient de faptul că bani se mai pot face și după moartea sa. ”Poţi avea o afacere postumă, nu-i aşa? Poţi avea un turneu postum”, a comentat el făcând referire la tehnologiile moderne.