3dots.ro

Mickey Rourke: ”Am petrecut multe nopți în oraș cu Ilie Năstase, nu-mi amintesc prea mult” – video

Mickey Rourke: ”Am petrecut multe nopți în oraș cu Ilie Năstase, nu-mi amintesc prea mult” – video

Actorul american Mickey Rourke este prezent în România, pe platourile de filmare ale peliculei ”21 de rubini”, film scris și regizat de Ciprian Mega.

Mickey Rourke spune că se simte ca acasă aici, în România, și a dezvăluit că are o relație specială cu Ilie Năstase.

”Am mai fost în România și am petrecut multe nopți în oraș cu Ilie Năstase, așa că nu-mi amintesc prea multe! Am încercat să iau legătura cu el, dar este departe de orașul în care sunt, voiam să îl salut.

«Ilie, salut! Ce faci? Îmi este dor de tine. Mi-aș fi dorit să te văd în această călătorie, dar o voi face cu următoarea ocazie»”, a declarat Mickey Rourke pentru EBihoreanul.

„Îmi place orașul vostru mult. Oamenii sunt foarte amabili. Filmările de astăzi au mers foarte bine. Toți oamenii din România care lucrează în echipa de producție au fost drăguți, serviabili și într-o dispoziție grozavă. Așadar, este ușor să filmezi când toată lumea zâmbește în timp ce lucrează…”, a spus Mickey Rourke.

”Sunt un om religios, mă rog în fiecare zi de ceva vreme”, a mai declarat Rourke, despre relația pe care o are cu regizorul filmului, Ciprian Mega, care este și preot.

Rourke a mai vorbit și despre un proiect de suflet pe care îl are în România, în legătură cu câinii vagabonzi.

”La precedenta mea vizită în România am adopta un câine vagabond. L-am întâlnit într-o pădure și l-am dus cu mine acasă, în Los Angeles. O chema Angel, a trăit 7 ani și este una din amintirile mele cele mai frumoase.

Marea problemă este că Bucureștiul e înconjurat de păduri, unde câinii se sălbăticesc. Ce este greșit este faptul că oamenii plătesc ca acești câini să fie uciși, și asta mi-a frânt inima.

Așa că mi-am spus că atunci când mă voi întoarce în SUA să reușesc să adun suficienți bani pentru a construi un adăpost pentru câinii vagabonzi, unde să poată fi dresați și dați spre adopție și un mic spital în care să fie îngrijiți.

N-am reușit să strâng niciun dolar de la acei oameni care pretind că iubesc animalele și mă simt rușinat că eu personal nu am banii necesari pentru acest proiect și nu cred că îl voi putea face vreodată. Dar a fost un vis de-al meu”, a spus Rourke.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs