3dots.ro

Mihai Bendeac zice că îmbătrânește: ”Simt tot mai acut nevoia să mă înscriu în PSD sau să votez PSD” – video

Mihai Bendeac zice că îmbătrânește: ”Simt tot mai acut nevoia să mă înscriu în PSD sau să votez PSD” – video

Mihai Bendeac împărtășește cu cei care îi urmăresc pagina de Facebook ce-l macină acum, în pragul vârstei de 40 de ani.

”Ceva se întâmplă cu mine!”, spune Bendeac…

”Cu cât se apropie mai mult momentul în care urmează să împlinesc 40 de ani, cu atât spaimele mele, cu atât fricile mele vizavi de ceea ce înseamnă îmbătrânirea (râde)…

Am ajuns la vârsta la care într-adevăr sunt daddy, dar vreau să vă asigur că nu sunt și sugar-daddy”, își începe Bendeac mesajul video.

În stilul tradițional, cu umor, Bendeac vorbește despre ce înseamnă pentru el ”criza vârstei a doua”, glumind despre ”nevoia” pe care o resimte de a intra în politică.

”M-am trezit de dimineață, m-am dus la chioșc, mi-am luat Formula As, după care am fost la cumpărături, mi-am luat medicamente, acum mă duc să mă văd cu un prieten, că el mai știe ce fac ăștia cu pilonul doi de pensie, ăsta este programul meu. Mă gândesc unde să merg la vară: Voineasa, Moneasa… Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt tot mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine. Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau înainte. Păi când îți luai un Cielo, când îți luai… Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative…”, a spus Mihai Bendeac, într-un video postat pe contul său de Facebook.

Amintim că Mihai Bendeac a părăsit emisiunea „iUmor“ după 13 sezoane în care a făcut parte din juriu. Actorul a plecat atunci și de la postul Antena 1, în urma unui conflict cu colegii din echipa de producție, dar lucrurile n-au rămas definitiv tranșate.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs