3dots.ro

Mihai Bendeac: ”Mă enervează. Smiley! Știu că sunt un nemernic gândind așa…”

Mihai Bendeac:  ”Mă enervează. Smiley! Știu că sunt un nemernic gândind așa…”

Fix în aceeași campanie de fezandare a urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare în privința apariției noii sale cărți, “Jurnalul unui Burlac – Dragă Mihai”, în care, în precedentul episod a fost nevoie de intervenția promptă a mamei sale pentru a calma lucrurile, Mihai Bendeac deschide un nou capitol, despre vedetele din România.

De apreciat, toți banii pe care îi va face din vânzarea cărții vor fi donați de către Mihai Bendeac și editura ce o publică proiectului Fundației Metropolis, pentru construirea unui clădiri noi pentru copii și adolescenți în cadrul Spitalului Obregia.

Mihai Bendeac, în vârstă de 40 de ani, a renunțat la micile ecrane, însă continuă să fie prezent pe rețelele de socializare. El a făcut o nouă postare în care a recunoscut că nu-l place pe Smiley. Actorul a venit și cu explicațiile, pentru ca oamenii să înteleagă de ce a transmis acest mesaj.

Primul personaj monden căruia Bendeac  i-a dedicat un capitol în viitoarea sa carte este Smiley.

”Mă enervează Smiley!”

”Trebuie să recunosc deschis: mă enervează foarte tare Smiley.

Să ne înțelegem de la bun început. NU am nimic personal cu omul. Mi se pare un tip foarte mișto, îl apreciez pentru felul în care și-a construit cariera, dar nu mă pot abține. Îl urăsc visceral! Îl urăsc pentru că este extraordinar de fericit. Mie mi se pare că Smiley este atât de fericit încât devine inacceptabil cât este de fericit. Pentru mine cel puțin, care privesc fericirea absolută ca pe o chestiune relativ utopică, intangibilă, Smiley pare a fi un om creat în ciuda mea.

Uneori, mă gândesc la el și îmi spun “Doamne, cât poate să fie de fericit acest om! Este atât de fericit încât, daca aș putea, l-as omorî.”

După ce ca este fericit și emană fericire, tone de pozitivitate, lumină, dragoste și puritate s-a mai și împlinit din punct de vedere uman, având o relație superbă de iubire și un copil minunat. Lucrul acesta îmi provoacă o angoasă deosebită. Știu că sunt un nemernic gândind așa. Mă acuz eu pe mine însumi că nu mă pot bucura de fericirea pe care acest om în mod evident o merită fiind un tip atât de mișto. Doamne, cât este de mișto Smiley!”, scrie de Mihai Bendeac.

”De ce este acest om atât de fericit, iar eu sunt atât de defect?”

”Cum să fii, bă, atât de fericit?! Oamenii îl iubesc pentru că emană fericire. De ce emană fericire? De-al naibii, ca să mă tăvălesc eu în invidie agonizantă. Pare a fi extraordinar de fericit și împlinit, echilibrat, cum închide ochii cum adoarme… De ce este acest om atât de împlinit și fericit, iar eu sunt atât de defect?! M-am gândit mult dacă acest capitol ar trebui să existe în carte fiindcă pare că este o chestiune personală. Repet, nu este deloc ceva personal.

Vă jur că m-am întâlnit cu el doar de 2 ori față în față de-a lungul timpului și, în acele contexte, s-a dovedit a fi exact așa cum îl percep oamenii. Un tip pozitiv, un om cald, bun. Dar nu mi se pare admisibil să fii atât de fericit! A fi atât de fericit în timp ce alții (nu dau nume) nu au capacitatea de a fi de fericiți și trăiesc contorsionați, gândind mult, excesiv de mult și, totodată, nu reușesc să întemeieze o familie, un cămin, mi se pare o aroganță.

Cum poate, mă, să fie atât de fericit?! Fiind atât de fericit, cauți bătaie. Smiley caută scandal. Mda, cred ca m-a luat un pic valul…”, a mai împărtășit actorul Mihai Bendeac din cartea sa, în postarea făcută pe Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs