Mesajul lui Mihai Bendeac de ziua mamei sale: ”Mă bucur, simplu și firesc, pentru că EȘTI”

Mesajul lui Mihai Bendeac de ziua mamei sale: ”Mă bucur, simplu și firesc, pentru că EȘTI”

Într-un mesaj emoționant, Mihai Bendeac a dezvăluit și pe Facebook dragostea pe care i-o poartă mamei sale,  Emilia, care își aniversează ziua de naștere.

”Mama, anul ăsta nu am urare. Nu prea îmi mai plac. Anul ăsta mă bucur, simplu și firesc, pentru că EȘTI. Și, dacă nu ai fi, nici eu nu aș mai fi fost.

Nu pentru că m-ai născut. Asta este de la sine înțeles. Ci pentru că aș fi mierlit până acum dacă tu… Ce puncte frumoase de suspensie! Ca și existența noastră.

Mă bucur că ți-ai luat atestatul și îți deschizi cabinet de psihologie. Mă îngrijorează doar gradul tău de empatie. Să nu te macine prea mult problemele oamenilor.

E în zadar îndemnul. O să te macine ca dracu’. Și, de aceea, te iubesc!”, a scris Mihai Bendeac, pe pagina sa de Facebook.

Ce decizie a luat Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani

Mihai Bendeac a împlinit zilele trecute vârsta de 40 de ani și a luat o decizie oarecum neașteptată.

Mihai Bendeac spune că dorește să își schimbe prioritățile în viață și că se va ocupa mai mult de el, să poată trăi liniștit așa cum își dorește.

”Încep să aplic ce mi-am setat de ziua mea! O s-mi cam bag p&^a în ea de criză. Nu îmi doresc decât scelerare în următorii ani. Filme, spectacole, turnee, dar și nightlife, dr%gs, p#s@y, wiskey, dar și chill oricând am nevoie.

A venit vremea să mă ocup și de mine… 40 de ani am fost cel mai puțin important. 40 de ani artistul Bendeac a făcut cele enumerate anterior. E cazul să mai trăiască și omul Bendeac.

Sună un pic suprarealist ce spun, dar nu contează. Nici chestiile astea nu vor mai conta. Gândul că «dacă nu se înțelege ceva din ceea ce încerc a comunica».

Important este că știu eu ce vreau să fac. Hai, vă îmbrățișez și mulțumesc pentru urări!!”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Instagram.