Mihai Bendeac a părăsit Antena 1 și nu va mai fi prezent la iUmor

Autor:

Data:

Cea mai lungă colaborare pe care a avut-o Mihai Bendeac în televiziune a fostcu Antena 1, respectiv grupul Intact. A avut-o… pentru că se pare că această colaborare a luat sfârșit.

Conform unor surse din presa tabloidă din cauza unor momente descrise drept scandaloase, petrecute în timpul filmărilor la ”iUmor”,, Mihai Bendeac a luat decizia, se pare irevocabilă, e a încheia colaborarea cu Antena 1.

De ceva vreme, Mihai Bendeac nu le mai răspunde producătorilor la telefoane și i-a anunțat că nu se va mai întoarce vreodată la Antena 1, respectiv în show-ul ”iUmor”.

”Ce s-a întâmplat e mult mai grav, dar el nu comentează nimic acum. Pur și simplu nu se mai întoarce, este decis și așa va rămâne.

Oamenii îl pot vedea în continuare pe social media și la teatru. Scena teatrului este cea care îl reprezintă cel mai bine”, au declarat surse din Antena1 pentru Click!.

Potrivit Cancan, care citează surse din cadrul echipei de producție, într-una din pauzele de la filmări, în timp ce urmărea un clip video în care Mugur Mihăescu se declara împotriva celor care cred în vaccinul anti-COVID și pandemie, Mihai Bendeac a ironizat părerile prietenului său.

Cei aflați în platoul de filmare au înregistrat secvența și intenționau să difuzeze imaginile pe post.

În momentul în care a auzit intenția celor de la producție, Mihai Bendeac a luat, pur și simplu, foc.

”Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, ar fi zis Bendeac.

Leave a Comment