Mircea Badea susține că nu a mai băut apă de 30 de ani

Autor:

Data:

Mircea Badea a reușit să stârnească destul agitație în lumea meadicală după ce, în emisiunea sa de la Antena 3 CNN, a declarat că nu mai bea apă de 30 de ani. Ba mai mult, consumă multe energizante!

”Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Vă dați seama că la mine nu mai au niciun efect. Eu nu vă spun să faceți ca mine. Beau căldări de energizante de peste 25 de ani.

Eu, când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât cico am băut…

Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a povestit Mircea Badea în emisiunea În gura presei,. 

”Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante. (…)

Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: ”Poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: ”nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam când făceam sport, dar în rest, nu.

Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai mărturisit Mircea Badea.

Deși au fost făcute cu un ton natural, firesc, credibil, declarațiile lui Badea ar trebui privite cu oarece reținere, având în vedere nuanțele de teribilism ce-l încearcă din când în când…

Leave a Comment