3dots.ro

Mircea Badea, despre Dan Negru: ”După ce ai chemat toți maneliștii și toate damele de companie, nu poți să ne dai citate din Iorga”

Mircea Badea, despre Dan Negru: ”După ce ai chemat toți maneliștii și toate damele de companie, nu poți să ne dai citate din Iorga”

Probabil puțin plictisit de zbaterea vieții politice și sociale din România, Mircea Badea și-a ales o nouă țintă a comentariilor sale acide. Este vorba de fostul său coleg de trust Dan Negru, care, în ultimul timp, prezintă pe conturile sale de pe rețelele de socializare o serie de mesaje combative, educative și activiste.

În cea mai reentă ediție a emisiunii  pe care o realizează la Antena 3, ”În Gura Presei”,  Mircea Badea a explicat motivele pentru care nu îl poate considera pe Dan Negru un coleg de breaslă sau fost coleg de trust:

„Dacă la un moment dat ne-am încasat salariul de la aceeași companie, asta nu mă face cu el coleg. Colegii sunt cei care și-au pus fundul la bătaie, care au ieșit în stradă, care au dat cu subsemnatul la DNA, ca Mihai Gâdea. Dan Negru a stat liniștit și și-a văzut de combinațiile lui.

„În primul rând că ne despart multe biblioteci și multe circumvoluțiuni. După ce ai chemat toți maneliștii, i-au luat la rând și apoi i-ai mai chemat o dată, după ce ai chemat toate damele de companie, nu poți să vii să ne dai citate din Nicolae Iorga”, a spus Mircea Badea.

Nu e prima intervenție despre Dan Negru pe care a făcut-o în emisiunea sa Mircea Badea. Și săptămâna trecută realizatorul tv a comentat postările făcute de Dan Negru pe rețelele de sociaizare.

”Eu am văzut că așa-zisa presă, media din România, tot preia orice râgâie Dan Negru când mai citește el câte-o filă din aia de calendar și mai dă câte-un citat care se potrivește ca nuca-n gard ca să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc. Încearcă să pară, face eforturi și unii îl cred”, a spus Mircea Badea.

Conform unor surse citate de media tabloidă, atacul lui Mircea Badea ar avea un cu totul alt motiv decât cele invocate public, și că, de fapt, este vorba de o reacție a trustului cu privire la o postare a lui Dan Negru pe tema scandalului existent între Antena Group și cei trei bucătari care au părăsit emisiunea ”Chefi la cuțite”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs