Mircea Bravo, percheziționat: «Du-te dracului că ești drogat, o să stai toată viața la închisoare. Dă-ți chiloții jos!» - video

14 Apr 2020 | scris de Monica Pavelescu

Mircea Bravo este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut video din România. Statutul său nu a apărut peste noapte, iar drumul către succes a avut și puțin nebunie, așa cum mărturisește chiar el într-un clip video postat pe YouTube. 

Mircea Bravo, percheziționat: «Du-te dracului că ești drogat, o să stai toată viața la închisoare. Dă-ți chiloții jos!» - video

Într-un gest teribilist, pe care l-a comis tocmai pentru a atrage atenția asupra sa, Mircea a pătruns pe teren în timpul meciului de Cupa Davis România - Danemarca, disputat în februarie 2013, la Cluj. Iar acest gest îl putea trimite la închisoare...

”Era în 2013, renunțasem la cariera mea în drept, părinții nu-mi mai dădeau bani, iar atunci am descoperit YouTube-ul. Mi se părea foarte tare, pentru că puteai să faci ceea ce vrei. Voiam să fiu nebun și să ies din zona mea de confort. Văzusem niște americani care făceau farse și asta m-a inspirat. 

M-am descălțat, din respect pentru sport, am sărit gardurile, am coborât scările și am trecut pe lângă jandarmi. Eram în euforie. Am stat timp de 10 secunde. 20% din oameni au aplaudat, nu știau exact ce se întâmplă. Mă simțeam foarte bine.

După aceea, au venit oamenii de la firma de securitate respectivă și m-au introdus într-o încăpere. Acolo a început jihadul! Erau polițiști, jandarmi, personalul firmei de securitate. Toți îmi spuneau «Ai distrus meciul! România va pierde la masa verde! Ți-ai distrus viața, o să stai toată viața la închisoare!». Asta nu s-a întâmplat, echipa noastră nu a pierdut acea partidă.

Însă ceea ce făcusem eu se pedepsea între 6 luni și 3 ani de închisoare, pentru sancțiuni împotriva huliganismului. Toată lumea urla la mine. La un moment dat, un tip de la securitate era bot în bot cu mine și mi-a spus: «Bă, fraiere, din cauza oamenilor ca tine...». Iar eu i-am răspuns: «Nu vreau să supăr, dar poți să mă lovești dacă o să te simți mai bine». «Du-te dracului că ești drogat!».

În timp ce scriam o declarație, a venit un polițist la mine și mi-a spus că e foarte tare ce am făcut. El nu putea să pară bun în fața celorlalți, dar asta mi-a transmis. După, a început percheziția. Aveam o legitimație de la un prieten din televiziune în chiloți, cu ajutorul căreia am intrat în cadrul turneului. Dar ăștia mi-au spus: «Dă-ți jos chiloții!». «Cum să-mi dau jos chiloții?». A picat și legitimația și am rămas complet gol.

La poliție, a venit unul care trebuia să-mi facă dosarul pe care să-l trimită procurorilor. I-am explicat ce-a fost în capul meu. 

El îmi zice «Bă, frate, eu chiar vreau să-ți fie bine. Am făcut dosarul pentru ca procurorul să-ți dea NUP (neînceperea urmăririi penale)». Și, în cele din urmă, am scăpat”, a mai povestit Mircea Bravo, pe canalul său de YouTube.


CLICK - Follow us on Google News