3dots.ro

Cum a ajuns Mircea Bravo să lucreze cu tanti Lenuța, bunica din Chinteni: ”M-am întrebat ce-o mai vrea și copilul ăsta de la mine?” – video

Cum a ajuns Mircea Bravo să lucreze cu tanti Lenuța, bunica din Chinteni: ”M-am întrebat ce-o mai vrea și copilul ăsta de la mine?” – video

Mircea Bravo și tanti Lenuța au dezvăluit cum de au ajuns să lucreze împreună. Ideea de a crea conținut media cu ajutorul unei bătrânici nu e una care să dea prin mințile tuturor, dar e ingredientul care a asigurat succesul lui Mircea Bravo, care a reușit să o facă vedetă pe tanti Lenuța, cunoscută de toată lumea acum ca bunica din Chinteni.

Tanti Lenuța avea 68 de ani când a apărut, pentru prima dată, pe internet, într-un videoclip.

”Colaboram cu echipa de la televiziunea din Cluj. La un moment dat, s-a desființat studioul de la noi și apoi s-au împrăștiat treburile. Eu eram liniștită, am zis că gata, nu mai filmăm.

Și odată numai văd că mă abordează Mircea Bravo. El m-a sunat. Dar păi cine e ăsta? Și pe urmă m-am trezit cu el la mine acasă.

Când l-am văzut prima dată, m-am întrebat ce o mai vrea și copilul ăsta? M-am uitat la el, copil tânăr, eu cu vârsta pe care o am, mi-a zis ce vrea să facă și cum vrea să facă”, a povestit tanti Lenuța în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

Mircea Bravo recunoaște cu sinceritate că i-a trebuit puțin curaj pentru a face acest pas. ”Am făcut rost de numărul bunicii Lenuța, am sunat-o, cu curaj, și m-am invitat la ea acasă”, spune el.

Iar tanti Lenuța, curajoască din fire, și-a luat inima în dinți și și-a spus că ce ar putea fi rău în toată treaba asta….

”După ce am povestit, am zis ”hai să încercăm!”. După aia am spus către bărbatul meu, măi, la ăștia ce le-o trebui? Atunci am zis, dacă tot m-am băgat, oi vedea eu. De-mi place mă duc, de nu-mi place, nu mă duc.

Și uite așa sunt deja ani de zile de când filmează împreună, au milioane de vizualizări, iar bunica din Chinteni se roagă sa îi țină Dumnezeu sănătoși astfel încât să facă lumea să se simtă bine în continuare, pentru că, de fapt, ăsta este scopul lor. Și le reușește de minune!

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs