3dots.ro

Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu, fotografiați în jacuzzi, într-un resort din Bulgaria

Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu, fotografiați în jacuzzi, într-un resort din Bulgaria

România TV a reușit să lase cu gura căscată pe mai toți privitorii emisiunii lui Victor Ciutacu…

După ce a fluturat steagul de luptă împotriva pandemiei și pe cel al vaccinării, col. dr. Valeriu Gheorghiță, 41 de ani, a fost numit manager al spitalului SRI – Spitalului Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu”.

Valeriu Gheorghiță este căsătorit cu o fostă colegă de facultate și nu are copii.

Monica Bârlădeanu este o actriță remarcabilă prin frumusețea sa, chiar și la 43 de ani. A încercat, fără succes, și ușile Hollywood-ului într-o vreme…

După ce s-a despărțit de Bobby Păunescu, Monica Bârlădeanu nu a mai apărut în public alături de un alt bărbat cu care s-ar fi aflat într-o relație.

Deși șansele ca cei doi să fie zăriiți împreună, cu atât mai mult într-un jacuzzi dintr-un resort din Bulgaria, erau destul de mici, acest lucru pare să se fi întâmplat cu adevărat, lucru probat de imaginile prezentate de Victor Ciutacu.

E destul de greu de spus dacă cei doi poartă o conversație amicală sau e vorba de ceva mai mult, dar se pot face speculații în acest sens, un lucru pe care cei prezenți în studioul România TV l-au făcut cu multă sprinteneală în replici.

Locul în care au fost surprinși cei doi este unul public, iar subiectele dezbătute pot fi unele cât se poate de banale, de la cum scăpăm de dozele de vaccin împotriva COVID rămase pe stoc sau când va avea România șanse să câștige un Oscar…

Până la urmă, vom afla dacă imaginile făcute publice sunt de fapt un teaser pentru adevărata poveste sau doar o întâmplare.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs