3dots.ro

Narcisa Suciu spune că vrea să se retragă la mănăstire, după ce va încheia cariera muzicală: ”Nu mă mai regăsesc în anturaj”

Narcisa Suciu spune că vrea să se retragă la mănăstire, după ce va încheia cariera muzicală: ”Nu mă mai regăsesc în anturaj”

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Narcisa Suciu, spune că va exista un moment în viața sa în care va decide să se retragă la mănăstire, dar după ce va încheia cariera muzicală.

Narcisa Suciu și-a început cariera în industria muzicală de la o vârstă fragedă, însă, cu toate acestea, mărturisește că visa să aibă un alt parcurs în viață, îşi dorea să devină bibliotecară sau, de ce nu, însoțitoare de zbor.

”Dacă e vorba despre ce voiam să mă fac când eram mică, pe atunci mă gândeam că aș vrea să fiu stewardesă! Aveam senzația că în momentul în care pui uniforma pe tine deja vorbești toate limbile străine. Asta îmi închipuiam! Pe urmă, la un moment dat, când eram foarte mică, mă uitam la femeia care ne aducea corespondența și punea în cutiile poștale scrisori.

Mă gândeam că, dacă aș fi în locul ei, aș putea să citesc scrisorile tuturor! Mi se părea extraordinar! Aș fi vrut foarte tare să fiu ea. Apoi, după ce am mai crescut puțin, m-am gândit că, de fapt, cel mai fain este să fii bibliotecară. Cred că, dacă nu aș fi putut să cânt, asta făceam!

Am făcut limbi străine la liceul unde am terminat, dar clasa cealaltă era de biblioteconomie. Cred că mă duceam acolo!”, a declarat Narcisa Suciu, pentru Ego.

A avut de înfruntat multe greutăți, și-a pierdut părinții când era foarte tânără. După moartea mamei a încercat să se refugieze la mănăstire, însă nu a dus planul la capăt și nu ca acest lucru să se petreacă în viața sa, după ce se va retrage de pe scenă.

”Nu exclud varianta aceasta, dar nu mă grăbesc! Nu acum! Dar, la un moment dat în viață, spre final, mă gândesc că este o variantă! Care pensie? Nu există în meseria noastră pensie! Nu știu, mă gândesc că, la un moment dat, dacă nu mă mai regăsesc în anturaj și în ce fac în momentul respectiv, este o variantă pentru mine, de ce nu?”, a mai completat artista.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs