3dots.ro

Nelu Cortea, adevăratul motiv pentru care a plecat de la iUmor: ”Se cereau niște chestii de la mine…”

Nelu Cortea, adevăratul motiv pentru care a plecat de la iUmor: ”Se cereau niște chestii de la mine…”

”Nu mă simțeam confortabil”, explică Nelu Cortea demisia din jurul emisiunii iUmor, unde era membru al juriului alături de prietenul lui Cătălin Bordea, Delia și Cheloo.

Nelu Cortea: ”A fost mai altfel decât credeam”

Cortea a plecat de la iUmor în iulie 2023. În momentul respectiv, comediantul nu excludea posibilitatea de a reveni într-un alt show de televiziune.

”Dacă proiectul va fi pe placul meu, da, mă mai interesează televiziunea. Aș vrea însă ceva total diferit de «iUmor». A fost mai altfel decât credeam că va fi”, declara actorul.

În interviul pe care l-a oferit Cancan, Nelu Cortea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia din emisiunea de la Antena 1.

Nelu Cortea: ”Nu, domnule, nu era de mine!”

”Nu, domnule, nu era de mine. N-a fost un ”Power Couple” perfect acolo, între mine și această emisiune. Se cereau niște chestii de la mine și eu nu mă simțeam confortabil să le fac.

N-am simțit-o, n-a fost pe feel-ul meu. Mă bucur pentru colegul meu, Natanticu, el este și în ”Power Couple”. Se vede că se simte bine acolo.

La mine n-a fost, e ca și când ești băutor de vin și îți dă unul numai bere toată seara, nu intră, n-are sens”, a explicat Nelu Cortea de ce a simțit că nu i se potrivea rolul din emisiune.

Reporterul i-a replicat: ”nici suma n-o fi fost suficient de mare…”, făcând referire la valoarea contractului semnat pentru apariția în emisiune, dar Nelu Cortea a zis: ”Acum hai să nu supărăm trustul!”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs