3dots.ro

Oana Pellea, după ce a ascultat ”Macarena”, melodia Erikăi Isac: ”Am rezistat 30 de secunde și m-am lămurit”

Oana Pellea, după ce a ascultat ”Macarena”, melodia Erikăi Isac: ”Am rezistat 30 de secunde și m-am lămurit”

Un fenomen mai degrabă social decât muzical, ”Macarena”, melodia interpretată de Erika Isac a reușit să capteze interesul opiniei publice, stârnind reacții de susținere sau critice.

”Am scris piesa asta ca să fie mai mult înțeleasă decât ascultată”, spune Erika Isac, într-o postare pe Instagram. Și pentru bani, ar adăuga cei malițioși, un amănunt deloc de neglijat chiar și  pentru un artist.

Comentariile despre această piesă au ajuns și sub ochii actorului Marius Manole, care recunoaște că nu a ascultat melodia și spune că nu e neapărat o chestie obligatorie.

Marius Manole: ”Nici nu mă întreb cine e fata asta și nici nu vreau să știu cine e”

”Ei bine, da. N-am ascultat Macarena a Erikai. Nici nu intenționez să o fac de bună voie. Sigur o să mi ajungă la ureche, e inevitabil. Eu sper că nu a ajuns obligatoriu sau? Citesc la prieteni că nu e posibil să nu asculți asta. Na, Oana Dimofte ❤️ chiar n am ascultat, dar nici nu mă întreb cine e fata asta și nici nu vreau să știu cine e.

Cred că mai pot trăi încă niște zile fără să ascult. Supraviețuiesc. Na, v-am zis și eu părere mea, că eu cred că erați morți să aflați ce cred despre asta! ps. eu nu zic că e bună sau nu piesa, n-am nicio părere. Zic doar că nu e “lectură” obligatorie”, a scris Marius Manole pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, mesajul actorilor a provocat reacțiile prietenilor săi și a colegilor de teatru, printre care și Oana Pellea. Actrița recunoaște că a ascultat melodia, dar că preferă muzica de ”modă veche” și se întreabă dacă mesajul nu putea fi transmis și într-un alt mod, nu neapărat vulgar.

Oana Pellea: ”Mesajul poate fi transmis și ALTFEL, nu? Trebuie neapărat un limbaj vulgar… când spun vulgar sunt delicată!”

”Oh… am ascultat. Să nu rămân în urmă… cu toate că prefer sa fiu de modă veche. Am ascultat. Am rezistat 30 de secunde, m-am lămurit. Ai dreptate, Manolea. Nu e deloc “lectură obligatorie” parcă aș rămâne la Pink Floyd sau Queen… deh…modă veche! Lasă-mă așa!

Cine vrea să asculte. Cine vrea să cânte așa… liber! Toți suntem liberi să decidem ce ne place și ce nu, ce alegem și ce nu, etc! Aleg să nu mă intereseze DELOC genul acesta de exprimare!

Mesajul poate fi transmis și ALTFEL, nu? Trebuie neapărat un limbaj vulgar… când spun vulgar sunt delicată!

Crede cineva că forța se poate combate cu utilizarea forței, vulgaritatea cu vulgaritate, subcultura cu subcultură? Dimpotrivă! Alegerea mea. Punct. Nu comentez o altă alegere și rog să-mi respectați, la rândul dumneavoastră, alegerea. Case closed!”, a scris Oana Pellea.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs