3dots.ro

Oana Roman, dileme publice despre rochia-furou, picioare și Photoshop

Oana Roman, dileme publice despre rochia-furou, picioare și Photoshop

Convinsă să demonstreze fostului soț că a avut de pierdut, Oana Roman a slăbit într-un mod ce poate fi calificat drept spectaculos, și a început să poarte haine cu o croială din ce în ce mai îndrăzneață…

O parte din urmăritorii contului său de Instagram nu sunt foarte convinși că imaginile pe care le postează sunt neatinse de filtre sau Photoshop.

"Am visat mult să pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mândră de mine", scrie Oana Roman într-o postare de pe Instagram, în pomenește de metodele prin care a dat jos mai bine de 20 de kilograme într-un an și câteva luni: proceduri de remodelare corporală, dietă, post intermitent și un ceai din fructe și plante.

În imagini apare îmbrăcată cu una dintre cele mai îndrăznețe rochii pe care le-a afișat vreodată: neagră, scurtă, cu vedere la brațe, umeri, decolteu și picioare.

Oana Roman a adunat ceva presiune, după ce a fost acuzată în unele comentarii că a folosit Photoshop-ul pentru a edita imaginea picioarelor sale, și a răbufnit într-un Instastory.

"Concluzia oamenilor cu probleme la mansardă: mai nou, mi-am schimbat picioarele. Adică mi-am pus alte picioare. Că au stat și s-au uitat ei, cu mintea lor creață, și li s-a părut că picioarele mele nu arată ca acelea care se reflectă în geamul de la șemineu. Mania asta a conspirației a devenit absurdă", a spus Oana Roman.

Ulterior ea a revenit cu o altp imagine în care apare într-o rochie la fel de scurtă, însoțită de un mesaj ironic.

"Eu m-am pregătit de vară. Mi-am luat rochii albe, sandale frumoase și mai ales mi-am luat picioare cu împrumut! Azi e baba mea și e tare frumos afară. Hai să fie soare și la voi, mai ales în suflete", a punctat Oana Roman.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs