Ce a distrus prietenia de 15 ani dintre CRBL și Oase – video

Autor:

Data:

Prietenia ce i-a legat mai bine de 15 pe pe CRBL și Oase a fost o încântare pentru cei care au urmărit al doilea sezon al emisiunii Asia Express, iar victoria lor în  concurs a fost privită chiar o încununare a acestui sentiment.

”În 2004 am deschis şcoala de dans în Bucureşti şi am avut două trupe, una de street dance şi una de breakdance. Aveam multe evenimente cu street dance-ul. El era roata de rezervă! Şi am făcut împreună multe, mi-a regizat multe videoclipuri, noi am făcut treabă şi pe partea de video.

Am făcut multe împreună, de la a pleca în Vamă cu câţiva lei în buzunar, până la a dormi pe plajă. Avem multe poveşti, multe petreceri, multe băute. Cea mai mare nebunie a fost să ne acceptăm unul pe celălalt”, declara CRBL despre prietenia cu Oase. 

Trecută prin tot ceea ce au îndurat împreună în timpul concursului, această prietenie părea să facă față cu succes oricărei alte încercări. Dar cum nimic nu e etern în această viață, s-a prăbușit în cele din urmă sub povara neînțelegerilor dintre cei doi buni amici.

Oase și CRBL nu-și mai vorbesc și se pare că întregul conflict dintre cei doi ar fi izbucnit din cauza unor neînțelegeri de ordin financiar și că are legătură chiar cu concursul care le-a încercat prietenia – Asia.

Chestionat despre motivul certei cu Oase, CRBL a declarat, ipocrit, că nu dorește sub nicio formă să comenteze acest subiect. ”Nu pot să dau niciun fel de detalii, doar muzica vorbește și atât. Nu fac nicio declarație, sub nicio formă pe acest subiect”, a spus CRBL, destul de iritat de întrebare.

CRBL a fost ipocrit pentru că deși spune că nu vrea să dea detalii, le expune cât se poate de evident într-o piesă dedicată tocmai conflictului cu Oase, intitulată “Cine mi-s”, în care artistul vorbește despre trădarea fostului său prieten și despre faptul că prin gestul său, acesta nu a făcut decât să dovedească că s-a folosit de prietenia cu el doar pentru faimă și bani.

Din explicația lui CRBL, oferită celor care îi urmăresc clipul, se poate concluziona că celor doi foști prieteni li s-ar fi făcut o ofertă pentru a prezenta sezonul 3 al emisiunii Asia Express pe care au decis de comun acord să o refuze dacă nu li s-ar fi îndeplinit pretențiile financiare. Numai că,  în timp ce CRBL și-a văzut mai departe de proiectele sale, Oase ar fi acceptat oferta și a devenit coprezentatorul emisiunii.

“E foame de bani, bani / Și se crede, cine mi-s / În lupta contra cronometru / Pentru o condiție / Ești doar o panaramă / Ce se visează miss / Că e foame de bani / Și se crede, cine mi-s / Te-am desenat frumos / Te-am animat cu cap / O țara-ntreagă a văzut / Te-ai făcut remarcat / Din praf de cartier / De mână te-am luat / Și la nevoie, ai văzut / În spate te-am cărat”, spune CRBL în piesa sa.

Leave a Comment