3dots.ro

Oprah Winfrey a recunoscut că apelează la o metodă controversată pentru slăbit: ”Nu mai am pic de rușine!”

Oprah Winfrey a recunoscut că apelează la o metodă controversată pentru slăbit: ”Nu mai am pic de rușine!”

Din articol:

Oprah Winfrey, influenta prezentatoare și producătoare TV, a dezvăluit că apelează la o metodă controversată pentru a-și ține sub control greutatea.

În vârstă de 69 de ani, Oprah Winfrey a reușit să surprindă cu silueta sa pe cei prezenți la premiera filmului The Color Purple, ce a avut loc la Los Angeles.

Aproape de nerecunoscut, Winfrey a dezvăluit cum a reușit se ajungă în cea mai bună formă: vedeta americană spune că apelează la medicamentele pentru slăbit.

”Problema cu fluctuațiile în greutate ocupa aproape majoritatea creierului meu, acest dute-vino și senzația că nu pot să am controlul, crezând că lipsa mea de ambiție este punctul meu slab.

Am auzit pentru prima dată despre medicamentele de slăbit, treceam printr-o intervenție chirurgicală la genunchi și mi-am zis: ”Trebuie să fac asta singură, fără ajutor!. Pentru că reprezintă calea cea mai ușoară”.

Existența unui medicament pentru a controla greutatea, pe care ți-l recomandă medicul, pentru a rămâne mai sănătos, în timpul vieții, reprezintă o ușurare, o salvare, un dar, și nu un motiv în spatele căruia să te ascunzi și să fii din nou ridiculizat.

Senzația de rușine față de ceilalți și chiar și față de mine însămi a încetat”, a declarat Winfrey pentru People.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs