3dots.ro

Ozzy Osbourne, diagnosticat cu tumoră la coloana vertebrală. ”N-o să mă urc pe scenă într-un nenorocit de scaun cu rotile!”

Ozzy Osbourne, diagnosticat cu tumoră la coloana vertebrală. ”N-o să mă urc pe scenă într-un nenorocit de scaun cu rotile!”

Ozzy Osbourne, solistul formaţiei Black Sabbath, a fost supus la mai multe proceduri medicale de-a lungul ultimilor ani pentru a-i fi tratate problemele de care suferă la spate.

După cea mai recentă intervenţie chirurgicală, făcută pentru remedierea problemelor rămase după ce a căzut în casă în 2019, cădere care a condus la dislocarea unor tije metalice, doctorii i-au găsit o tumoră.

”M-a dărâmat foarte tare. A doua operaţie a mers extrem de prost şi, practic, m-a lăsat infirm. Am crezut că voi fi din nou funcţional după a doua şi a treia, dar la ultima mi-au pus o tijă la coloană.

Au găsit o tumoare la una dintre vertebre, aşa că au fost nevoiţi să o scoată. E destul de greu, iar echilibrul meu este afectat total”, a declarat Ozzy pentru Rolling Stone.

Problemele medicale i-au afectat concertele programate, Ozzy fiind nevoit să anuleze un spectacol în timpul unui festival din vară, iar în prezent se confruntă cu riscul de a nu mai cânta niciodată pe scenă, în turnee.

”O iau pas cu pas, iar dacă o să pot cânta din nou, o voi face. Dar e ca şi cum mi-aş lua adio de la cea mai bună relaţie din viaţa mea. La începutul bolii, când nu am mai plecat în turnee, am fost cu adevărat supărat pe mine, pe medici şi pe lume. Dar, pe măsură ce timpul a trecut, mi-am spus că poate că ar trebui să accept asta”, a adăugat el.

Ozzy a mai spus că nu ar accepta niciodată să urce pe scenă într-un fotoliu rulant.

”N-o să mă duc acolo sus ca să fiu un Ozzy pe jumătate, în căutare de compătimire. Ce rost are? N-o să mă urc acolo într-un nenorocit de scaun cu rotile.

L-am văzut pe Phil Collins concertând recent, iar el are, practic, aceleaşi problemă ca a mea. El se duce acolo sus în scaun cu rotile! Dar eu n-aş putea face asta”, a mai afirmat rockerul britanic.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs