Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga: «Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel»

28 Mar 2021 | scris de Anita Raicu

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, se declară deranjat de informațiile apărute în ultimele zile în media.

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga: «Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel»

Pădureanu, care și-a condus ieri soția pe ultimul drum, infirmă faptul că George Becali l-ar fi ajutat financiar nici în legătură cu înmormântarea, nici cu privire la locuință.

Pădureanu spune că este dezamăgit și de Mara Bănică, despre care spune că o considera apropiată, dar că ultimele intervenții publice ale jurnalistei nu i-au picat tocmai bine.

”Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, a declarat Aurel Pădureanu pentru fanatik.ro.

”Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, spune Pădureanu, conform aceleiași surse.

Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie din cauza COVID-19. Cântăreața nu se simțise bine în ultimele zile și spunea că este răcită cobză, refuzând să meargă la spital pentru consult, așa cum au sfătuit-o apropiații, inclusiv nașa ei, Maria Dragomiroiu.

Catanga a fost înmormântată la o zi după deces, la ceremonia funerată participând extrem de puține persoane din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

 


CLICK - Follow us on Google News