Fostul soţ al Pamelei Anderson, despre mariajul de 12 zile: «Nu există fraier mai mare decât unul bătrân»

13 Feb 2020 | scris de Anita Raicu

După ce a luat pe toată lumea prin surprindere, mariajul dintre producătorul de filme Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, și Pamela Anderson, de doar 52 de ani, nu a avut puterea să reziste decât12 zile.
 
Într-un interviu acordat Page Six, Jon Peters declară că se simte un fraier, după ce în cele 12 zile de căsnicie i-a plătit Pamelei datorii de 200.000 de dolari şi i-a cumpărat o nouă garderobă. 

Fostul soţ al Pamelei Anderson, despre mariajul de 12 zile: «Nu există fraier mai mare decât unul bătrân»

”Am primit-o în viaţa mea cu braţele deschise şi cu dragoste. Când mi-a scris că vrea să se căsătorească, a fost un vis devenit realitate, chiar dacă eram logodit cu altcineva şi urma să ne mutăm împreună.

Am renunţat la tot pentru Pam. Avea datorii de aproape 200.000 de dolari şi sub nicio formă nu le putea plăti şi asta e mulţumirea pe care o primesc din partea ei, în schimb. Nu există un fraier mai mare decât un fraier bătrân“, a mărturisit bărbatul.

Cu siguranță Peters va încerca să uite de momentul în care a fost fraierit în brațele unei tipe nu cu 20 de ani mai tânără decât el, ca Pamela, ci cu cel puțin 40. 

De partea cealaltă, susținătorii Pamelei Anderson susţin că afirmaţiile lui Peters sunt ridicole și complet neadevărate.

Ca o replică la declarațiile fostului soț, Pamela Anderson a publicat pe contul său de Twitter o ”poezie“ pe care ulterior a şters-o:

”E greu

să ştii ce să faci

când oamenii încep să răspândească minciuni

în presă...

răul e deja făcut –

sper că oamenii să înţeleagă

de unde vin toate astea -

nu vreau

să trebuiască să mă apăr

n-aş face decât să atrag şi mai mult atenţia

să hrănesc problema - #ego“

Pamela Anderson şi mogulul de la Hollywood Jon Peters s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, la Malibu, pe 20 ianuarie şi 12 zile mai târziu au anunţat că se despart. Cei doi nu au apucat însă să completeze actele necesare pentru ca mariajul lor să devină valid, aşa că nu va urma nicio procedură legală de separare.