Patimile lui Toni Grecu, ca vecin de apartament al Laurei Andreșan: Acum, îmi cer scuze. Am avut o discuție aprinsă

Toni Grecu a fost vecin de apartament cu Laura Andreșan, iar escapadele zgomotoase ale acesteia, la ore târzii din noapte, l-au silit să se mute din blocul respectiv. 

Invitat al emisiunii ”40 de întrebări”, la Kanal D, Toni Grecu i-a povestit lui Denise Rifai că în viața sa de locatar la bloc a avut de pătimit multe din cauza cuplurilor de vecini prea zgomotoase.

El a amintit și o întâmplare din această serie petrecută pe vremea când Laura Andreșan, supranumită și ”Profa de sex”, ocupa chiar în apartamentul de deasupra celui în care locuiau Toni Grecu și soția lui, Cristina.

La vremea respectivă, umoristul spune că a avut chiar o dispută verbală aprinsă cu actrița din filmele pentru adulți, pe care acum o regretă.

”Am o problemă cu cuplurile iubărețe, dacă o fac la ora 03:00 dimineața, deasupra mea, și nu mă lasă să dorm, da! N-am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne care depășesc bariera fonică suportabilă.

Am avut o discuție mai aprinsă cu vecina de sus (Laura Andreșan – N.R.), îmi cer iertare acum, după mulți ani. Asta e viața. Blocul era de vină, cu niște planșee subțiri, un bloc mizerabil, se auzeau și pașii, și respirația.

Când omul vrea să facă ceva deosebit în casa lui, trebuie să se asigure. Eu nu am fost victima vecinei, ci a constructorilor, care nu și-au făcut datoria”, a mărturisit Toni Grecu.

După ce s-a mutat, între timp, de acolo, a mai făcut-o încă o dată, din aceeași cauză: un alt cuplu exuberant în timpul amorului. ”Apoi, am mai pățit-o, la fel, asta e. Eu am un somn iepuresc, dacă sunt zgomote prea mari în jur, nu mă pot odihni”, a precizat Grecu.

Românii știu să facă haz de necaz! E una dintre principalele trăsături de caracter ale acestui neam. Uneori, în loc să pună mâna pe topor și să facă ordine când sunt călcați în picioare de regimuri idioate, fac haz de necaz, nu e bine.

Nu știi care e măsura bună. Oricum, asta l-a ținut sănătos la minte. Dacă nu ai umor în timpurile în care ai probleme… Neamul care este autorironic și face glume este sănătos la cap!”, a mai spus Toni Grecu în cadrul emisiunii de la Kanal D.