3dots.ro

Paula Seling: ”Eu?! Să plec plângând din sediul TVR?!”

Paula Seling: ”Eu?! Să plec plângând din sediul TVR?!”

Paula Seling urma să susțină un recital în finala Eurovision România 2023, doar că  producătorii TVR i-au impus melodiile pe care urma să le interpreteze și artista a refuzat.

Inițial, niciuna dintre părți nu a confirmat în mod oficial incidentul. ”Nu sunt genul de persoană care să spună lucruri…”, a comentat Paula Seling. ”TVR nu i-a impus doamnei Paula Seling să interpreteze ceva anume”, a susținut Eurovision România.

Totuși, la 12 ore de la apariția acestor informații, Paula Seling spune că, într-adevăr, a renunțat la recital.

”Eu?! Să plec plângând din sediul TVR?! Pentru că cineva din organizatori are o problemă personală cu o piesa intrată în Patrimoniul UNESCO pe care doream să o cânt în recitalul meu și sunt sigură ca ar fi bucurat audiența TVR?!

Să plâng pentru că un producător TVR crede că poate face playlist-ul unui artist invitat? Niciodată! Doamne ferește!

Mă retrag mereu atunci cand consider ca nu e locul meu.. și niciodată nu am să vărs lacrimi pentru asta” a scris Paula pe pagina sa de Facebook.

Ce piesă voia Paula Selingă să cânte

Piesa pe care voia să o interpreteze Paula Seling pe scena Finalei Naţionale Eurovision era ”Vals (Dulcea și tandra mea fiară)” – o variantă emoționantă a ”Valsului” din filmul “Dulcea și tandra mea fiară”, piesă compusă de Eugen Doga, intrată în Patrimoniul Unesco drept Valsul secolului XX.

Paula Seling a lansat și un videoclip pe 19 aprilie 2021 pentru această piesă. Iar filmările au avut la Palatul Culturii și în cadrul Bibliotecii Universității Tehnice, ambele din Iași, videoclipul având în prezent aproape 500 de mii de vizualizări.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs