Paula Seling, victimă a unei fraude pe internet

Paula Seling povestește, pe pagina ei de Facebook, că a fost victima unei preluări ostile a contului său de Youtube, cu peste 100.000 de abonați.

Din fericire, lucrurile s-au terminat cu bine, artista recâștigându-și drepturile asupra contului său.

____________

”Bună dimineața!

Când lucrurile revin la normal , pot să vă mărturisesc prin ce am trecut în ultima săptămână: în noaptea dintre 16 si 17 octombrie , la ora 3.55 dimineața, mi-a fost furat canalul de youtube, canal premiat cu butonul de argint pentru cei peste 100000 de abonați adunați în comunitatea ce ascultă muzica mea.
www.youtube.com/paulaseling

Hoții au luat canalul pentru a difuza materiale îndoielnice despre bitcoin și alte lucuri fără legătură cu ceea ce promovez eu și au scos accesul public la videourile mele.

Munca de peste 11 ani părea pierdută , accesul la toți cei ce mă ascultă era redus la tacere. Am trecut prin coșmar, am început sa mă adresez tuturor oamenilor care puteau să mă ajute, printre care, bine-nțeles, prietenul meu Catalin Margarint care a dus toate tratativele pentru recuperarea canalului, adresându-se reprezentanților youtube și reușind să reducă accesul hoților la videoclipuri pentru ca aceștia să nu apuce să le șteargă . M-am adresat inclusiv avocaților de la vgalawyrlers.ro care au înaintat documentația necesară în mod oficial.  

După atâta timp de incertitudine și de stres, azi s-a restaurat legatura cu voi. Îmi vine să plang de bucurie , mai ales ca agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare. Nu mi-a venit să cred că mi se poate întâmpla așa ceva, mai ales ca am respectat toate regulile și am încercat, mereu, să nu supăr pe nimeni.

Azi pot , din nou, să vă ofer rodul muncii mele și să vă mulțumesc că îmi sunteți!
Vă iubesc”, a scris Paula Seling pe pagina sa de Facebook.