3dots.ro

Pavel Bartoș a petrecut Crăciunul în spital: ”Moş Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă aşteptam și unul nu pentru că am fost cuminte”

Pavel Bartoș a petrecut Crăciunul în spital: ”Moş Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă aşteptam și unul nu pentru că am fost cuminte”

Din nefericire, popularul actor Pavel Bartoș nu a avut parte de sărbători prea liniștite, fiind nevoit să suporte o intervenție chirurgicală de urgență, care va impune și o perioadă destul de lungă de recuperare.

”Recuperare uşoară să am, pentru că e una de lungă durată şi tare mult de muncă, dar va fi bine”, a transmis Bartoș într-un mesaj postat pe pagina sa Facebook, precizând că deocamdată se poate deplasa doar cu ajutorul cârjelor.

Pavel Bartoș: ”Am fost tare neastâmpărat şi cu o operaţie m-a gratulat!”

”Recunosc, anul ăsta Moş Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă aşteptam și unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat şi cu o operaţie m-a gratulat!

Una la menisc, ligament încrucişat şi ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum şi sănătos, culmea, la fel de frumos! E … un pic o să mă chinui cu aceste beţe de schi, pardon, catalige în forme de cârje, dar până mă însor îmi trece”, a anunțat, miercuri, pe rețeaua socială, Pavel Baroş.

Actorul i-a mulţumit medicului Ion Bogdan Codorean.

”Recuperare uşoară să am, pentru că e una de lungă durată şi tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite in continuare oameni buni şi să dacă sunteţi neastâmpăraţi , să rămâneţi sănătoşi! V-am pupat”, a mai scris Pavel Bartoș.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs