Ea miliardară, el fost electrician și vânzător de mașini, un cuplu care îi intrigă pe britanici

07 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

Petra Ecclestone, una dintre cele două fiice ale miliardarului Bernie Ecclestone, fost director executiv în Formula 1, se află într-o relație mai puțin convențională. 

Ea miliardară, el fost electrician și vânzător de mașini, un cuplu care îi intrigă pe britanici

Britanica în vârstă de 31 de ani a divorțat în octombrie 2017 de James Stunt, un om de afaceri, iar de curând a anunțat că este logodită cu Sam Palmer, un fost electrician și dealer de mașini. 

Cei doi formează un cuplu ieșit din comun, potrivit presei britanice, care intrigă prin diferența de statut social.

Petra Ecclestone este una dintre moștenitoarele averii uriașe a tatălui ei, estimată de Forbes, în 2020, la 3,1 miliarde de dolari.

Petra, care și-a construit propria carieră ca model și designer vestimentar, este fiica lui Bernie Ecclestone și a lui Slavica, un model croat acum în vârstă de 62 de ani.

Pe durata pandemiei de coronavirus, Petra și logodnicul ei au stat în Croația, dar acum s-au întors la Los Angeles.

În California, cei doi locuiesc într-o vilă luxoasă și se bucură de vremea însorită pe yacht-ul familiei Ecclestone, care valorează, conform presei britanice, 31 de milioane de euro.

Petra și Sam au deja un copil împreună, după ce fiica fostului șef din Formula 1 a născut o fetiță în aprilie.

De altfel, tatăl ei, Bernie Ecclestone, la 90 de ani, se poate mândri cu faptul că, în ciuda vârstei sale înaintate va deveni din nou tată.

Magnatul britanic, care va împlini 90 de ani pe 28 octombrie, și soţia lui, Fabiana Flosi (43 de ani), vor avea astfel primul copil împreună.

"Da, trebuie să se întâmple în vară. Sper că va învăţa repede să joace table", spunea miliardarul, la începutul lui aprilie.


CLICK - Follow us on Google News