Petre Roman, între Mioara și Silvia: «Într-un fel, mi-am pierdut mințile..»

27 Ian 2021 | scris de Anita Raicu

Petre Roman a vorbit în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D despre fosta sa soție, Mioara Roman, dar și despre actuala, Silvia Chifiriuc.

Petre Roman, între Mioara și Silvia: «Într-un fel, mi-am pierdut mințile..»

Petre Roman s-a căsătorit la 27 de ani cu Mioara, o femeie cu șase ani mai în vârstă ca el , divorțată și cu un copil, Catinca.

După un mariaj care a durat 34 de ani, o fiică, Oana, și un divorț răsunător, s-a recăsătorit cu o femeie mai tânără cu 26 de ani, Silvia Chifiriuc, cântăreață, cu care are un băiețel, Petrus, de 11 ani.

”Mioara Roman este o femeie cu foarte multe calități, intelectuale și feminine. Am fost împreună și la bine, și la rău, până când n-am fost împreună. De la un moment încolo, nu a mai fost așa.

Asta nu diminuează cu nimic ceea ce cred despre dânsa, despre ea, un om foarte capabilă, o ziaristă excepțională, o mare vorbitoare de limba arabă…

Dar modul ei de a fi alături de mine nu-l mai simțeam… Nu veți auzi niciodată nimic negativ de la mine vizavi de ea", a comentat Petre Roman la emisiunea Denisei Rifai.

"Într-un fel, mi-am pierdut mințile, m-am îndrăgostit foarte mult de Silvia, nu doar că este frumoasă, că are o voce frumoasă, dar am și eu dreptul să mă simt bine cu aleasa inimii mele", a mai mărturisit politicianul.

”Dacă eu sunt ceea ce sunt, trebuie să mă manifest, să vreau să exist așa cum sunt eu, și nu cum vor alții. Eu, de fapt, am făcut un lucru firesc.

Când o căsătorie nu a mai fost posibilă, așa cum au recunoscut ambele părți, și am cunoscut o femeie de care m-am îndrăgostit, m-am căsătorit cu ea, am făcut un copil. Asta e normalitatea!

Și vreau să vă transmit: iubiți-vă copiii în fiecare moment al vieții, fiindcă asta va defini viața fiecăruia!", a mai spus Petre Roman.

”Silvia este o soție devotată, iubitoare, pe care am îndemnat-o să-și vadă de cariera ei muzicală, mai ales că are o voce frumoasă. Mi-aș dori să aibă o carieră mult mai înfloritoare, pentru a fi un cuplu împlinit și din punct de vedere profesional", a detaliat politicianul.


CLICK - Follow us on Google News