3dots.ro

Petrecerea despre care nu vorbește nimeni, după apariția cazurilor de COVID-19 la PRO TV

Petrecerea despre care nu vorbește nimeni, după apariția cazurilor de COVID-19 la PRO TV

Mai multe vedete din showbiz, dar și din lumea televiziunii, au participat în urmă cu două săptămâni la petrecerea de lansare a unui resort de lux – Novum by the Sea, în stațiunea Olimp.

Complexul de patru stele Novum by the Sea a fost inaugurat oficial la începutul lunii iulie, în urma unei investiții de 15 milioane de euro.

Zeci de vedete, influenceri și persoane din lumea showbiz-ului și a televiziunii au fost în urmă cu două săptămâni la inaugurarea unui complex de patru stele, Novum by the Sea, în stațiunea Olimp, în a cărui construire a fost implicat financiar și Liviu Popescu, unul dintre frații care dețin clubul Fratelli, scrie cotidianul Libertatea.

Pe lista invitaților la eveniment s-au aflat Andreea Esca, mai mulți influenceri, dar și Delia, cea care a susținut un concert, precum și formația Azur.

În imaginile postate de creatoarea de modă Adina Buzatu se vede clar cum aproape nimeni nu respectă nicio regulă sanitară: fără mască, fără distanțare. Nici măcar personalul care a servit băuturile și mâncarea nu făcea mereu asta.

Și prezentatoarea Știrilor Pro TV, Andreea Esca, a fost și la inaugurarea resortului, alături de fiica sa, Alexia, care a postat imagini înainte de concertul Deliei.

"Ne-am facut formatie: “SUPERBE NON STOP”?Am avut placerea de a canta in deschiderea Deliei! @delia. Pentru concerte DM @andreeaesca !", a scris Alexia Eram, pe Instagram.

Evenimentul a fost mediatizat de PRO TV, care a avut și o echipă de filmare la eveniment, care a luat interviuri particpanților.

Vineri, PRO TV a anunțat că mai mulți angajați de-ai săi au fost depistați cu COVID-19.

Liviu Popescu, co-proprietar al grupului Fratelli şi vicepreşedinte al organizaţiei patronale HORA, a fost consultantul operaţional al proiectului, scrie Ziarul Financiar. Prețul mediu al cazărilor la Novum by the Sea este de 250 de euro pe noapte.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs