3dots.ro

O prezentatoare TV, însărcinată în 37 de săptămâni, a mărturisit că, din cauza traficului, a fost nevoită să urineze pe marginea autostrăzii

O prezentatoare TV, însărcinată în 37 de săptămâni, a mărturisit că, din cauza traficului, a fost nevoită să urineze pe marginea autostrăzii

O prezentatoare TV britanică, însărcinată în 37 de săptămâni, a mărturisit în cadrul emisiunii ”The Morning Show” că, din cauza traficului îngrozitor, a fost nevoită să oprească și să urineze pe marginea autostrăzii.

Sian Welby a povestit, spre amuzamentul colegilor săi, că din cauza aglomerației teribile de pe autostradă de la sfârșitul săptămânii trecute, după trei ore și jumătate petrecut în trafic, a fost nevoită să oprească mașina și să se grăbească spre tufișurile de pe marginea drumului.

„A trebuit să urinez în mijlocul drumului. A trebuit să alerg în tufiș, deși nu prea îmi venea să merg acolo, deoarece era plin de mărăcini și urzici”, a mărturisit prezentatoarea care urmează să nască o fetiță.

Persoana cu care călătorea a capturat momentul amuzant pe cameră, cu Sian alergând în încercarea de a avea puțină intimitate pentru a putea urina.

„Nici The Morning Show nu mai este cum era, dar cine nu iubește un pipi rustic din când în când?”, a comentat colegul său, Dermot O’Leary

Afirmația lui a determinat-o pe Sian să recunoască: „Știi ce? A fost revigorant!”

Sian a oferit urmăritorilor săiu de pe Instagram fragmente din călătoria sa, în care a durat aproape cinci ore ca traficul să se elibereze.

Ambuteiajul se pare că a fost creat de un rând de conuri rutiere, instalate pentru pregătirea unor lucrări care ar fi trebuit să se desfășoare pe autostradă, dar pe care muncitorii nici măcar nu le începuseră.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs