Primele imagini cu cea de-a doua fiică a fostului Principe Nicolae, într-o revistă franceză

02 Dec 2020 | scris de Anita Raicu

S-a împlinit aproape o lună de când fostul Principe Nicolae şi soţia lui au devenit părinţi.

Primele imagini cu cea de-a doua fiică a fostului Principe Nicolae, într-o revistă franceză

La început de noiembrie, tânărul în vârstă de 35 de ani a anunţat printr-o postare pe Facebook că a devenit tată de fetiţă.

“Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase. Regele Mihai, bunicul meu, ne ocroteşte”.

Bebeluşul este primul venit în familia fostului principe și a soției sale, Alina Maria de Roumanie. Nu şi primul pentru Nicolae, dar asta este altă poveste, una mai puţin oficială.

Nicolae mai are un copil dintr-o relaţie anterioră, cu Nicoleta Cîrjan, o fetiţă în vârstă de patru ani numită Iris, o aventură care a contribuit, se spune, la excluderea sa din linia de succesiune a Casei Regale și retragerea titlului de principe.

Astăzi, fostul Principe Nicolae a anunţat pe reţelele sociale că ei şi fetiţa lor au pozat pentru revista franceză Point de Vue, în ediţia care a apărut tot astăzi la chioşcuri.

Într-un articol exclusiv cu trimitere pe copertă, Nicolae şi Alina ai României apar ţinându-şi în braţe fiica în vârstă de nicio lună.


CLICK - Follow us on Google News