Puya și-a întrerupt concertul când o domnișoară a urcat pe scenă: ”Nu ai cum!” – video

Puya și-a întrerupt concertul când o domnișoară a urcat pe scenă: ”Nu ai cum!” - video

Puya a primit laude din partea fanilor săi pentru modul în care s-a comportat pe scenă la unul dintre concertele pe care le-a susținut recent.

O mulțime de tineri s-au adunat într-un club să îl vadă și să îi asculte muzica lui Puya, multe domnișoare s-au înghesuit chiar în fața scenei pentru a cânta alături de el.

Una dintre ele a ținut să se remarce mai mult și a urcat pe scenă, alături de artist. Îmbrăcată într-o ținută albă, domnișoara a urcat pe scenă și a început să danseze.

Puya s-a depărtat și a cerut să fie oprită muzica, nici el nu a mai cântat.

Imediat, el i-a arătat-o tinerei pe soția lui, Melinda, care era în club și i-a spus că doar ea dansează.

”O vezi pe aia mică de acolo? E nevasta mea, nu ai cum să dansezi cu mine, deci nu ai cum, e imposibil! Lasă-mă, că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”, i-a spus Puya tinerei.

Vizibil dezamăgită, tânăra a fost ajutată de o prietenă să coboare de pe scenă.

Momentul de la concertul lui Puya a fost distribuit și pe rețelele de socializare, pe TikTok a stârnit o mulțime de reacții, mulți fani l-au felicitat pe Puya pentru atitudinea lui.

”Mi-am schimbat total părerea despre Puya. E un familist convins și un om de nota 100. Mai normal decât multe alte vedete și fără figuri chiar. Respect! (…) Nu am crezut niciodată că Puya are un caracter atât de misto! Bravooo! (…)

Omul este familist, are respect mult față de el, cât și de soția lui! Raritate în lumea bărbaților!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor, pe TikTok.