3dots.ro

Tarantino nu îşi ajută financiar mama. «Nu va exista o casă, o vacanţă pentru tine, nici un Cadillac cum avea Elvis pentru mămică»

Tarantino nu îşi ajută financiar mama. «Nu va exista o casă, o vacanţă pentru tine, nici un Cadillac cum avea Elvis pentru mămică»

Quentin Tarantino a dezvăluit că nu și-a ajutat financiar mama, și că nici nu are de gând să o facă vreodată, pentru că nu i-a susținut visul de a deveni regizor, scrie Daily Mail.

Regizorul american a povestit într-un episod al podcastului ”The Moment”, găzduit de Brian Koppelman, că mama sa era total de acord cu profesorii care îl certau că scria scenarii în timpul cursurilor, la şcoală, atunci când avea 12 ani.

Tarantino spune că profesorii săi considerau comportamentul său ”un act sfidător de rebeliune”.

După necazurile de la şcoală, regizorul îşi aminteşte că ”mama m-a jignit în legătură cu asta … şi, în mijlocul micii sale tirade, a spus: «O, şi apropo, această mică carieră de scriitor (…) Această prostie s-a terminat».

”Atunci când mi-a spus asta, și a făcut-o într-un mod sarcastic, am spus ‘OK, când voi deveni un scenarist de succes, nu vei vedea niciodată vreun ban din succesul meu.

Nu va exista o casă pentru tine. Nu va exista o vacanţă pentru tine, nici un Cadillac cum avea Elvis pentru mămică. Nu primeşti nimic. Pentru că ai spus asta”, a spus Tarantino.

Quentin Tarantino a subliniat că acele cuvinte rele spuse de părinţi produc efecte şi că atunci când sunt sarcastici cu privire la visurile copiilor lor, nu fac altceva decât să-i îndepărteze şi să le ascundă lucruri.

Mama lui Tarantino, Connie Zastoupil, are în prezent circa 75 de ani. Al doilea soţ al său, Curtis Zastoupil, pe care l-a cunoscut atunci când s-a mutat la Los Angeles, l-ar fi ”încurajat” pe Tarantino să facă filme.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs