Radu Banciu renunţă la emisiunea de la B1 TV: 'Este decizia mea şi nu poate să fie schimbată de nimeni' - video

07 Iul 2019 | scris de Anita Raicu

Radu Banciu, realizatorul emisiunii de revista presei, ”Lumea lui Banciu“, de la B1 TV, a declarat că emisiunea se va încheia în curând, subliniind că decizia îi aparţine în totalitate şi că ”nu poate să fie schimbată de nimeni“. 
 
Anunţul surprinzător a fost făcut în cadrul emisiunii din 4 iulie 2019, imediat după ce Banciu a citit în direct o scrisoare de laudă primită de la un fan din SUA.

  • Radu Banciu renunţă la emisiunea de la B1 TV: 'Este decizia mea şi nu poate să fie schimbată de nimeni' - video

”Părerea mea este că emisiunea pe care o realizaţi de ceva vreme e cea mai bună analiză (iertată-mi fie exprimarea) a rahaturilor politice şi nu numai, care se întâmplă în România. Vom rămâne prieteni fideli ai emisiunii, atât timp cât veţi rămâne aşa: imparţiali şi oneşti“, a scris admiratorul din SUA în scrisoare.  
 
În replică, Radu Banciu a declarat că emisiunea se va încheia în curând.

”Eh, nu vom mai rămâne multă vreme aşa pentru că nu o să mai fim, în orice caz. Dar astăzi, pentru că este o zi de sărbătoare, şi pentru că încă nu m-am consultat cu cine trebuie, nu o să intru în amănunte. Dar, în orice caz, n-o s-o mai lungim, dragi prieteni. Şi vă spun asta absolut calm şi liniştit. Este un anunţ final. Deci, această emisiune nu va mai continua la un moment dat. Decizia este deja luată şi ea se va termina.

Dar, până când o vom duce la sfârşit, o să fim exact aşa cum am fost până acum. Nu se va schimba nimic, doar că am luat deja această decizie, care-mi aparţine numai mie, nu m-am consultat cu nimeni. O anunţ public în această seară, în direct, fără să intru în amănunte, pentru că este zi de sărbătoare. Este decizia mea şi numai a mea, nu poate să fie schimbată de nimeni“, a spus Radu Banciu.

Emisiunea nocturnă de revista presei, ”Lumea lui Banciu“, este difuzată de B1 TV din 2011. 

SHARE