3dots.ro

Rapperul Costa Titch a murit după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert – video

Rapperul Costa Titch a murit după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert – video

Rapperul sud-african Costa Titch a murit subit în acest weekend, a anunțat familia sa pe Instagram, la câteva ore după ce a cântat la un festival de muzică, potrivit CNN.

Rapperul, al cărui nume real este Constantinos Tsobanoglou, avea doar 28 de ani.

O filmare din timpul concertului său, care a circulat pe rețelele de socializare, îl arată pe Tsobanoglou căzând pe scenă înainte de a fi ridicat de cineva de lângă el. Mai cântă pentru câteva secunde înainte de a se prăbuși din nou.

”Cu profundă durere, ne vedem nevoiți să anunțăm decesul său. Suntem recunoscători celor care au intervenit de urgență și tuturor celor care i-au fost alături în ultimele ore”, a declarat familia rapperului, într-o postare pe Instagram.

Familia nu a menționat în declarație și o cauză a morții.

Reprezentanții festivalului la care rapperul a cântat, Ultra South Africa, au transmis că sunt ”devastați” de moartea tânărului.

Popularitatea lui Tsobanoglou era în creștere în Africa de Sud, fiind una dintre cele mai mari vedete ale amapiano, un stil de muzică caracterizat de deep house, linii de bas conduse de tobe și acorduri de pian.

Stilul său de rap combina cultura, stilul și limbile indigene din Africa de Sud cu subgenuri internaționale de rap, cum ar fi muzica trap.

Tsobanoglou s-a născut în Nelspruit, în nord-estul Africii de Sud, și a avut o carieră de succes în domeniul dansului înainte de a deveni rapper.

Melodia ”Big Flexa” a lui Tsobanoglou l-a făcut vedetă pe acesta în toată Africa, după ce a avut succes pe TikTok.

Rapperul încheiase recent un parteneriat cu o casă de discuri înființată de muzicianul american de origine senegaleză Akon, care a apărut într-un remix al piesei ”Big Flexa”.

Moartea lui Tsobanoglou vine la o lună după ce prietenul și colaboratorul său, colegul său rapper AKA, a fost ucis într-un schimb de focuri.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs