Reghecampf, şocat după ce a aflat că soţia sa l-a pocnit pe Dan Alexa: Habar nu am…cu cine? Vreau să văd imaginile!

14 Iul 2019 | scris de Anita Raicu

În timp ce Laurenţiu Reghecampf transpiră în cantonament cu Al-Wasl Dubai, formația pe care o antrenează în acest sezon, soţia sa, Anamaria Prodan, îşi altoiește presupusul amant, Dan Alexa, în România.

  • Reghecampf, şocat după ce a aflat că soţia sa l-a pocnit pe Dan Alexa: Habar nu am…cu cine? Vreau să văd imaginile!

Lucrurile stau cam așa, Anamaria Prodan l-a așteptat pe Alexa, cu care se vehiculează că are o relaţie amoroasă de mai mulţi ani, şi i-a dat un pumn în faţă. Cu eleganța unei doamne, desigur.

 Cu siguranţă, dacă acest episod nu ar fi beneficiat de proba video, ar fi apărut ca o știre de duzină a presei mondene din România, dar, spre nefericirea protagoniștilor, momentul a fost filmat în toată gloria sa.

Parte în triungiul fotbalistico-amoros, Laurenţiu Reghecampf, aflat în cantonament cu echipa sa de club, Al-Wasl Dubai a declarat pentru cancan.ro, că habar n-are încă de nimic.

*Ce s-a întâmplat? Nu ştiu, eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am…cu cine? Cu Alexa? Nu ştiu, vreau să văd imaginile. Ce vreţi de la mine dacă nu ştiu nimic?”, a spus Laurenţiu Reghecampf

Rămâne de văzut dacă exercițiul pugilistic aplicat de Anamaria Prodan pe Dan Alexa va fi perceput de Laurențiu Reghecampf ca o dispută între impresar și antrenor sau ca un alint plin de gelozie între amanți, pentru că de asta depinde viitorul cuplului din care face parte, unul cu gusturi extrem de îndoielnice, atunci când apar în public, în haine de firmă...
 

SHARE