Cum poti fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine? Replica iubitei lui Flavio Briatore

07 Noi 2019 | scris de Anita Raicu

Viața lui Flavio Briatore a evoluat pe un traseu extrem de spectaculos ridicându-l de la statutul de vânzător de polițe de asigurări sau manager al unui local, la cel al unui adevărat magnat, cu peste 200 de milioane de euro în conturi.

Cum poti fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine? Replica iubitei lui Flavio Briatore

Manager al mai multor echipe de Formula 1, Briatore, a fost forțat să se retragă din activitate, în urma unor suspiciuni cu privire la aranjarea rezultatelor unei curse desfășurată la Singapore.

Ajuns la 69 de ani, italianul e recunoscut și pentru idilele sale amoroase cu numeroase vedete și fotomodele, printre care Naomi Campbell și Heidi Klum.

În prezent, media italiană îl poziționează într-o relație cu o tânără de doar 20 de ani, Benedetta Bosi, studentă și fotomodel.

Briatore nu a dorit să recunoască relația. ”Suntem doar prieteni. A fost acasă la mine într-o vacanță”, a spus el.

Din cauza diferenței de vârstă, 49 de ani, noua relație amoroasă a lui Briatore a fost  intens criticată, inclusiv de fostele lui iubite. 

Elisabetta Gregoraci, cea care i-a fost și soție și alături de care are și un băiețel, acum în vârstă de 9 ani, a fost cea mai incisivă.

”Nu e o problemă că e cu altcineva, ci vârsta. E un dezechilibru. Poate mai mult decât un dezechilibru, e îngrozitor. Mi-aș dori că Flavio să țină cont de asta, dar nu o va face. Cât timp am fost cu el am suportat multe”, a răspuns Elisabetta Gregoraci unuia dintre urmăritorii paginii sale de Facebook, care a dorit să-i afle părerea despre noua iubită a fostului ei soț.

Din toată această poveste, de remarcat a fost și răspunsul Benedettei Bosi, care, l-a întrebarea despre cum poate avea o relație cu o persoană cu jumătate de secol mai în vârstă, a răspuns: ”Inteligența nu îmbătrânește niciodată. Bani au mulți, dar inteligență nu”.

O replică pe care nu ați auzit-o niciodată de la vreuna din pipițele de la noi aflate în aceeași situație, care mai mereu vor să convingă lumea că există iubire chiar și în condițiile unei diferențe notabile de vârstă între parteneri...


Follow us on Google News