3dots.ro

Robbie Williams: Tipa s-a uitat la mine și-a zis – ”Calvin Klein, da? Fătălăule!” – video

Robbie Williams: Tipa s-a uitat la mine și-a zis – ”Calvin Klein, da? Fătălăule!” – video

Din articol:

”Care e cea mai nebună întâmplare pe care ai trăt-o cu un fan?”, a fost întrebat Robbie Williams de realizatorul emisiunii ”The Graham Norton Show”.

Cântărețul britanic n-a stat foarte mult pe gânduri și a început să povestească, spre amuzamentul colegilor de platou…

”Dumnezeule, nu-mi vine să cred că voi povesti întâmplarea asta, dar o voi face!

Cu ceva timp în urmă, pe vremea în care închiriasem un castel, făceam repetiții înainte unui mare turneu mondial…. Aveam o camera mare, dormisem și tocmai mă trezisem. Stăteam în pat, eram treaz și conștient, dar încă nu-mi deschisesem ochii.

Situația din jur mi se părea extrem de confuză pentru că aș fi putut jura că cineva se află în camera mea și că aranjează lucrurile sau face curățenie.

Așa că am deschis ochii și am văzut că în dreptul patului meu stătea o doamnă. Putea avea orice vârstă între 28 și 58 de ani. Avea o pereche de căști pe urechi și am mai remarcat firul care ducea la un casetofon portabil.

Era pe vremea în care chiar și CD-playerul era demodat, și mi-am zis… Wow! Clar, ești într-o situație este destul de ciudată, dar tocmai te-ai trezit și chiar n-ai habar ce se petrecere în jur.

Tipa se uită la mine, și-i fac un semn din cap, ”e totul în regulă?”, și ea îmi răspunde cu același semn, ”în regula”. Apoi, luându-mi perechea de chiloți care era pe jos, pe covor, și mă întreabă: ”Calvin Klein?”, eu îi fac semn că da și ea îmi spune: ”fătălaule!”.

Îmi zic, okay, e în mod clar o situație foarte ciudată. Tipa îmi zice: ”ai erecție matinală?”.  Se întâmpla în vremurile în care chiar aveam. I-am răspuns că da și ea a replicat: ”ți-o frec!”.

Deci, eram un tip creativ, foarte tânăr, închideam ochii și puteam pretinde că era altcineva… Așa că am dat cearceaful la o parte și i-am zis: ”dă-i drumul!”. Ulterior. ttotul a devenit foarte confuz, și-a făcut treaba și a plecat bucuroasă…

În seara zilei respective am întâlnit-o pe doamna care se ocupa de întreținerea castelului și i-am zis: ”personalul pe care îl aveți angajat la curățenie este foarte ciudat!”.

Nedumerită, m-a întrebat ce vreau să spun și i-am răspuns că îngrijitoarea care a venit să facă curat în dimineața aceea a fost o tipă foarte ciudată, mi-a răspuns că în ziua respectivă a săptămânii nu se făcea curățenie în castel…

Deci fusese cineva care venise de pe stradă, mă masturbase și plecase!

Nu numai atât, peste vreo trei ani, eram cu trupa mea și le-am povestit și lor întâmplarea prin care am trezu. Și atunci a sărit ca ars chitaristul meu: ”nu se poate, e Maureen, de la bar! A povestit că a făcut treaba asta, dar nimeni nu a crezut-o!”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs