Robert de Niro, păcălit să aibă grijă de un copil despre care a aflat, 10 ani mai târziu, că nu era al lui

Autor:

Data:

Robert de Niro, păcălit să aibă grijă de un copil despre care a aflat, 10 ani mai târziu, că nu era al lui

”Nu e nimic mai ironic şi mai contradictoriu decât viaţa însăşi”, spune Robert De Niro, într-una din declarațiile sale. Și i se aplică foarte bine!

Robert de Niro lasă în general impresia c-ar fi un locuitor al Hollywood-ului ceva mai așezat la casa lui, dar realitatea e cu totul diferită. El are şase copii cu fostele lui partenere de viaţă, de care se ocupă cât poate el mai bine.

”De Niro: A Life”, cartea biografică scrisă de Shawn Levy, dezvăluie mai multe aspecte necunoscute din viața actorului american.

Din volumul citat aflăm că De Niro avea chiar un stil golănesc de a agăța domnișoarele pe stradă, urmărindu-le cu mașina, până când era băgat în seamă.

Culmea e că asemenea strategie prea puţin elegantă funcţiona!

Și a funcţionat și în cazul Helenei Springs, o cântăreață de backing-vocals pentru Bob Dylan, Bette Midler şi Elton John, atunci când De Niro a urmărit-o pe bulevardul Vicente din LA în maşina lui decapotabilă.

”Dacă eu mergeam repede, mergea şi el repede, dacă eu încetineam, încetinea şi el. Nebunul ăsta mă urmărea şi nici măcar nu-l cunoşteam.

Într-un final, a făcut semnul unei rugăciuni cu mâinile şi m-a rugat să mă opresc. M-am oprit şi atunci m-a întrebat dacă putem lua masa împreună”, a dezvăluit Springs.

Helena Springs avea în jur de 22 de ani, și a răspuns avansurilor lui curtenitorului De Niro, acceptând invitația. Ba chiar mai mult, au petrecut chiar și noaptea împreună.

Cei doi au decis să aibă o relaţie amoroasă fără complicații, deschisă, în care le era permis să se întâlnească și cu alte persoane.

În timpul relaţiei deschise cu De Niro, Helena a rămas gravidă de două ori. De prima sarcină a scăpat singură, fără să-i spună nimic lui Bobby – cum e cunoscut De Niro la Hollywood.

La a doua, a avut sentimente diferite, și-a dorit acel copil şi i-a spus şi actorului despre decizia sa. De Niro nu-şi dorea sub nicio formă un copil la acea vreme şi a încercat să o convingă să avorteze.

În ciuda insistenţelor lui de-a nu duce sarcina până la capăt, Springs a născut pe 1 iulie 1982 o fetiţă, Nina. Actorul i-a oferit proaspetei mămici 50.000 de dolari, ca un cadou, după care a pregătit camera nou-născutului. El nu a dorit să se implice mai mult în viaţa copilului.

În 1992, Springs, care între timp s-a căsătorit, l-a contactat pe De Niro prin intermediul avocatului, cerându-i să-și facă datoria de părinte până la capăt și să plătească o pensie alimentară. Fetiţa avea 10 ani în acel moment.

Apărătorul lui De Niro a cerut instanței efectuarea unui test de paternitate pentru a stabili dacă actorul era cu adevărat tatăl fetiţei sau nu. Rezultatul a arătat, spre surprinderea tuturor, că De Niro nu era tatăl fetiţei.

Cu toate că Springs a continuat să-i ceară Bobby bani pentru creşterea copilului, în virtutea faptului că au fost cândva parteneri de viaţă şi au crezut că e fetița fusese concepută împreună, vedeta americană a refuzat să mai contribuie financiar la creşterea Ninei.

Leave a Comment