Românul Adrian Stoica și cățelul lui, Hurricane, au câștigat marele premiu la America’s Got Talent, un milion de dolari! – video

Românul Adrian Stoica și cățelul lui, Hurricane. au câștigat marele premiu la America’s Got Talent, un milion de dolari! - video

Adrian Stoica și cățelul lui, Hurricane, au reușit să impresioneze atât publicul cât și juriul concursului America’s Got Talent și au fost desemnați marii câștigători, în finala emisiunii, ce s-a desfășurat miercuri seară.

Adrian Stoica are 45 de ani și s-a născut la Brașov, însă locuiește de mai bine de două decenii în Italia. Spuune că talentul lui este să comunice cu câinii și spune că pentru el această discuție este una ar vorbi cu un om.

Fostul cascador care acum este antrenor de câini, a reuşit să-şi transforme pasiunea într-o meserie şi lumea cu spectacolele sale.

”Călătoria noastră de la America’s Got talent este incredibilă. Nu căutăm perfecţiunea, ci ne place ceea ce facem împreună. Când am aflat că suntem în finală, atunci când am ajuns acasă, Rory, câinele meu cel mai mare, a murit. A murit la zece zile după semifinală. Ea fusese mentorul lui Hurricane, erau ca două surori.

Hurricane m-a ajutat să depăşesc momentele dificile. Îmi cunoaşte emoţiile. După ce a murit Rory am realizat că viaţa este scurtă şi că trebuie să îţi urmezi visele. Iar visul nostru este acela de a face un musical cu căţei. Iar America’s Got Talent este şansa noastră de a ne îndeplini acest vis”,  declara Adrian Stoica.

Dresorul român și câinele său din rasa Border Collie-ul său s-au dovedit a fi o încântare pentru public de la audiție – în timpul căreia au făcut diverse trucuri pe melodia „Better When I’m Dancing” a lui Meghan Trainor – până la numărul final. pe melodia „Crazy Little Thing Called Love” a trupei Queen – o întâlnire romantică cu jurata Sofia Vergara, coordonată în cele mai mici detalii de Hurricane.

După spectacol, Simon Cowell a recunoscut că echipa câștigătoare în acest sezonu a reprezentat o surpriză și pentru el. Cowell a explicat că, după atâția ani de activitate, s-a „obișnuit” să fie surprins de rezultate. De fapt, a spus el, unul dintre lucrurile care îi plac cel mai mult la campionii din acest sezon este că nu se așteptau deloc să câștige.

„Nu poți mulțumi pe toată lumea, au fost oameni care au fost dezamăgiți, oameni care au fost surprinși, dar este un vot al publicului, iar numărul celor care au votat aseară a fost uimitor. un pic de surpriză, dar sunt fericit. Aș fi fost fericit dacă ar fi câștigat oricine de aseară, să fiu sincer”, a spus juratul despre Stoica și cățelul său.

„Câinele este atât de adorabil”, a adăugat judecătorul, care are el însuși trei căței. „Și cred că a fost destul de uimitor. A fost un final fericit, mai ales că în public s-a aflat și fiul meu, special pentru acest număr, așa că vom avea un drum spre casă cât se poate de liniștit”, a mai adăugat Cowell, pentru PEOPLE.

Colega de juriu Heidi Klum a declarat că este „super fericită” pentru duo-ul „adorabil”.

„Sunt super încântată pentru ei. [Adrian Stoica este] un om cu adevărat adorabil”, a spus ea. „Hurricane este super drăguț … Mi-a plăcut că a făcut totul fără să primească dulciuri. Pentru că am văzut o mulțime de numere cu câini, iar ceea ce fac ei este că întotdeauna îi dau mereu dulciuri câinelui pentru ca acesta să facă următorul lucru, sau țipă la el să facă diferite lucruri.

Și a fost pur și simplu minunat cum Hurricane a putut să memoreze tot numărul fără ca el să îl forțeze. A fost uimitor – a fost ca un actor care a citit cu adevărat scenariul și a reușit să facă tot ce scria acolo. A fost foarte drăguț. Adică, cum să nu fie drăguț? Este un număr frumos cu un câine””, a declarat și Heidi Klum.

Câștigătorii, Stoica și Hurricane au plecat cu marele premiu de un milion de dolari și cu un număr ce va fi capul de afiș în cadrul spectacolului Presents Superstars Live” de la ”Luxor Hotel and Casino” din Las Vegas.

Adrian Stoica și Hurricane, primele reacții după ce-au câștigat ”America’s Got Talent”