Untold. Cine este clujeanca pe care Robbie Williams a luat-o pe scenă - video

05 Aug 2019 | scris de Anita Raicu

Admiratoarele lui Robbie Williams și-ar fi dorit cu siguranță să fie în locul ei, dar cântărețul britanic a ales-o tocmai pe ea, după ce a cochetat și cu alte spectatoare din public...

Untold. Cine este clujeanca pe care Robbie Williams a luat-o pe scenă - video

”Monica, I love you”, i-a zis Robbie, care și ajustat expresia după ce a aflat că este căsătorită, ”Monica, I like you”. Așezați pe o canapea și filmați printr-o inimă de trandafiri roșii, Williams i-a dedicat Monicăi piesa ”Something stupid” (Frank And Nancy Sinatra), pe care a interpretat-o iniţial în compania actriţei Nicole Kidman. Artistul a cuprins-o, i-a dansat în brațe și și-a pus capul pe genunchii ei, iar la final a îmbrățișat-o și i-a dăruit un tricou cu autograf. 

Norocoasa se numește Moni Rebreanu (fostă Aldea) și este cea pe care Robbie Williams a luat-o alături de el, pe scena festivalului Untold, duminică, la Cluj-Napoca.

Monica Rebreanu locuiește în Florești și este căsătorită cu Sebastian. Iubește animalele și este activistă pentru diverse cauze. Pe Facebook, și-a schimbat poza de profil cu una din timpul concertului, în care este îmbrățișată de artistul britanic: "Moni is so fucking happy", este mesajul pe care îl transmite prietenilor de pe rețeaua de socializare.

Comentariile nu au întârziat să apară: "Ioi, mi s-a făcut pielea ca la găină..... Nici nu pot sa îmi imaginez bucuria ta! Ai meritat!", "Pffff. Am ramas gura cască", "Acum am văzut la știri și am si intrat pe Facebook. Felicitări! Norocoaso!".


Follow us on Google News