3dots.ro

”Românii au talent“. Andra a ”desființat“ o cântăreață, deși aceasta avea o voce impecabilă

”Românii au talent“. Andra a ”desființat“ o cântăreață, deși aceasta avea o voce impecabilă

În vârstă de 19 ani, Irimia Eliza Andreea a venit cu speranțe la ”Românii au talent”, dar, în ciuda faptului că membrii juriului au recunoscut că are o voce bună, a fost respinsă și criticată…

Irimia Eliza Andreea spune că a participat la zeci de concursuri muzicale, și a a dezvăluit, că, deși este studentă în Galați, cariera la care visează este una muzicală.

”Am venit aici ca să ajung în inimile oamenilor și în primul rând în cele ale membrilor juriului. Și să transmit emoțiile pe care le simt. Mi-am dorit de mult să ajung pe scena «Românii au talent». Merg cu capul sus“, a spus ea înainte de a urca pe scenă.

Melodia pe care a a ales să o interpreteze, ”I Put A Spell On You“, este una dificilă, însă, deși au căzut de acord că are mult potențial, interpretarea ei nu a fost pe placul Andrei și al lui Mihai Bobonete. Cu toate acestea, tânăra a ridicat publicul în picioare.

”Andreea, ai o voce foarte frumoasă. Dar trebuie să înveți să oferi cât trebuie, nu să dai totul dintr-o dată. Pentru mine a fost prea mult. Îmi pare rău, pentru că, la ce aptitudini ai, chiar nu a fost o prestație așa cum trebuia. E nedrept ce se întâmplă acum. Practic, tu cânți foarte bine, dar dând prea mult nu a fost ce trebuie.

Urăsc momentele astea. E ciudat să spun «Nu», pentru că ai o super voce. În același timp, nu-i corect față de cei care au venit și s-au prezentat impecabil. Poate răspunsul meu te va face mai atentă la următoarele prestații. E un «Nu» din partea mea“, a comentat Andra.

”Câteodată, aptitudinile și talentul nu sunt de ajuns pentru un astfel de show, trebuie ca momentul să-ți iasă bine. Noi vedem că ai voce, ai forță, ai tot ce-ți trebuie, dar dacă momentul nu ți-a ieșit bine, noi trebuie să judecăm asta“, a spus Bobonete.

Andi Moisescu a apreciat vocea tinerei și i-a dat un ”Da“. ”Vocea e impecabilă, talentul tău este indiscutabil. Bucură-ne exact așa cum te bucuri tu când cânți. De la mine ai un «Da»“, i-a spus acesta. Un „Da“ a obținut și de la Dragoș Bucur.

Un vot a venit din partea lui Bobonete, iar concurenta, care nu a mers în etapa următoare, nu s-a putut opri din plâns în culise: „Sunt foarte dezamăgită, nu mă așteptam.“

”Eu n-am putut… mie chiar mi-a spart urechea. Nu mi-a sunat bine de la început până la capăt“, a mai spus Bobonete după ce cântăreața a părăsit scena. „A fost cea mai obositoare interpretare pe care eu am auzit-o“, a mai spus Andra.

Smiley a comentat și el momentul cu Andra. ”Fata asta a venit și-a zis: «Să vezi ce rup!». Avea o voce spectaculoasă, doar că a țipat rău.

E vorba de stil, de măsură, de bun-simț artistic. Dacă nu-l ai, ai numai de pierdut. Dacă nu înțelegi, înseamnă că ești mult prea plin de tine ca să mergi mai departe“, a spus Smiley.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs