3dots.ro

Ce va face Rareș Prisacariu cu premiul de 120.000 de euro de la ”Românii au talent”. Mama lui: ”Și-a dorit un joc de lego și câteva cărți”

Ce va face Rareș Prisacariu cu premiul de 120.000 de euro de la ”Românii au talent”. Mama lui: ”Și-a dorit un joc de lego și câteva cărți”

Din articol:

Rareș Prisacariu a câștigat ediția din acest an a concursului ”Românii au talent” 2023 și premiul în valoare de 120.000 de euro.

Ca orice eveniment intens mediatizat și acesta a provocat o dezbatere publică, în sfadă adunându-se atât susținători, cât și contestatari.

”Mă așteptam să fiu votat, dar nu să câștig premiul cel mare de la «Românii au talent», deci nu mă așteptam”, a spus vineri seară Rareș Prisacariu, imediat după ce a câștigat ”Românii au talent” 2023.

Mama lui, întrebată despre ce vor face cu premiul, a declarat că banii vor fi investiți în viitorul băiețelului.

”Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns.

Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți”, a spus Gina Prisacariu, mama lui Rareș.

Întrebată cum le va schimba viața faptul că fiul lor a câștigat ”Românii au talent”, Gina Prisacariu a declarat:

”Noi vom încerca să rămânem aceiași. Și eu, și tatăl său, și copilul. Suntem oameni simpli și asta vom fi și pe mai departe.

Va trebui să găsim soluțiile cele mai bune ca să-l ținem departe de anumite lucruri care se întâmplă în exteriorul nostru și pe care nu le apreciem deloc”.

În același timp mama lui Rareș a dezvăluit care au fost dorințele pe care a dorit să și le împlinească băiatul său după câștigarea premiului.

”Și-a dorit foarte mult un joc de lego și câteva cărți. Ca atare, în weekend asta am făcut. Am mers și am cumpărat acel joc de lego mult dorit.

Nu se pune chestiunea ca Rărășelul nostru, puiul nostru, cum îl alintăm, să nu aibă parte de tot confortul material din partea noastră!”, a mai declarat ea pentru Playtech.

Gina Prisacariu a vorbit și despre aparițiile lui Rareș în emisiunile de televiziune.

Până acum, Rareș Prisacariu a apărut în emisiunea lui Virgil Ianțu, la Fuego, la TVR 2, dar și ”La Măruță”, la PRO TV.

”Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el și le alege. Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și la în cazul emisiunii «Românii au talent».

Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că va reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări”, a spus Gina Prisacariu.

Cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisacariu

Gina Prisacariu, mama lui Rareș, are 41 ani, s-a născut la Botoșani, într-o familie de cadre didactice. Ea a urmat cariera părinților, iar acum este educatoare la o grădiniță din localitate. Este pasionată de lectură și pictură.

Tatăl lui Rareș Prisacariu, Marius, a studiat Științe Economice și este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani. Este pasionat de istorie și cinematografie.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs