Rudy Giuliani, surprins cu mâinile în pantaloni, într-o scenă din noul film Borat - video

22 Oct 2020 | scris de Anita Raicu

Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului și avocatul personal al lui Donald Trump, a fost surprins într-o ipostază delicată într-o filmare cu o falsă reporteriță, care lucra pentru regizorul Borat, Sacha Baron Cohen, relatează The Guardian.

Rudy Giuliani, surprins cu mâinile în pantaloni, într-o scenă din noul film Borat - video

Secvența apare în noul film Borat, ce urmează să fie lansat mâine. 

În scena menționată, actriţa bulgară Maria Bakalova joacă rolul fiicei lui Borat şi, după ce a pretins că este reporter pentru un site de ştiri conservator. i-a luat un interviu lui Giuliani, într-o cameră de hotel.

Giuliani e surprins întins pe pat, cu mâinile în pantaloni, gest pe care îl face după ce reportera îşi scoate microfoanele.

În acel moment, Sacha Baron Cohen, interpretul lui Borat, intră în cameră şi îi spune lui Giuliani: «Are 15 ani. Este prea în vârstă pentru tine».

Giuliani a catalogat scena drept o înscenare menită să-l compromită după ce a dezvăluit informaţii despre Joe Biden.

”Totul este o tentativă de subminare a efortului meu neobosit de expunere a infracţionalităţii şi depravării lui Joe Biden şi a familiei sale”, spune Giuliani.

Într-un interviu acordat postului de radio WABC, Giuliani a explicat că a fost vorba de un interviu legat de coronavirus şi nu a avut îndoieli asupra legitimităţii lui. 

Giuliani a spus că şi-a dat seama că ceva nu e în regulă când femeia l-a întrebat dacă vrea un masaj. A chemat serviciul de pază şi atunci a intrat peste el şi regizorul Borat care a început să strige şi să spună tot felul de ”stupizenii”.

El a explicat că îşi ţinuse mâinile pe piept ca să se roage împreună cu jurnalista i-a povestit despre problemele cu care se confruntă şi că secvența a fost surprinsă în momentul în care încerca să-și aranjeze ținuta, după ce își scosese lavaliera cu care fusese înregistrat interviul. 

”M-am înclinat pe spate şi mi-am băgat cămaşa în pantaloni şi în acel moment m-au fotografiat, o imagine care pare manipulată, dar în orice caz, asta făceam.

În niciun moment înainte de interviu sau în timpul lui nu am făcut vreun gest nepotrivit, iar dacă Sacha Baron Cohen sugerează altceva este un mincinos cu sânge rece”, a scris Giuliani pe Twitter.

”Imediat ce mi-am dat seama că este o înscenare, am chemat poliţia”, a spus acesta precizând că a mai dat explicații despre incident la producerea lui, în luna iulie a acestui an.

”Tipul ăsta intră peste mine purtând o costumaţie transgender. Cred că erau nişte bikini roz şi avea o bluză transparentă, arăta absurd.

Avea barbă şi i se vedeau picioarele, nu era ce aş putea numi ceva atrăgător. Persoana asta intră ţipînd şi m-am gândit că e o farsă sau înscenare, aşa că am raportat-o poliţiei. Apoi a luat-o la fugă”, spunea atunci Giuliani, într-un interviu publicat de o revistă americană.


CLICK - Follow us on Google News