3dots.ro

Producătoare din echipa Monei Segall, lui Scărlătescu: ”Mai ştii, Cătă, când erai stresat că nu ştii dacă te-ai exprimat cum trebuie, în emisiuni? Pe atunci nu erai mai mare decât Antena 1?”

Producătoare din echipa Monei Segall, lui Scărlătescu: ”Mai ştii, Cătă, când erai stresat că nu ştii dacă te-ai exprimat cum trebuie, în emisiuni? Pe atunci nu erai mai mare decât Antena 1?”

Pentru că pentru ambele părți implicate aduce expunere, un obiectiv ce e musai sa fie vizat fie că discuțiile sunt în mare parte negative, telenovela dintre Antena Group și bucătarii de la ”Chefi la cuțite” continuă, spre deliciul publicului și a celui nepărtinitor, și a celui angajat în susținerea vreuneia dintre tabere.

În noul episod expus public, Roxana Păulică, o membră a echipei de producţie condusă de Mona Segall, încă de pe vremea Pro TV, răspunde cu fermitate ultimei intervenții făcute Cătălin Scărlătescu, care a declarat, pentru Cancan că nu Antena i-a făcut” pe ei ci ”noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era aşa mare rating”.

”Realitatea iese la iveală abia acum, Cătălin, din ce declari public: te consideri mai presus decât emisiunea, staţia, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani şi te-a construit ca personaj public. Ştii foarte bine că nimeni nu se naşte pregătit să apară pe sticlă. În cazul vostru – o echipă, care vă considera parte din familia lor – a muncit enorm să vă construiască în context, ca să deveniţi ceea ce aţi fost.

Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Oare aţi făcut mare şi echipa de producţie?!?”, se întreabă Roxana Păulică, în mesajul postat pe contul său de Instagram, la secțiunea Stories.

Ea mai afirmă că, din punctul său de vedere, cei trei bucătari erau prea obosiți pentru a mai filma încă un sezon al emisiun pentru că în pauzele dintre filmări s-ar fi ocupat de ”alte proiecte”

”Revenind la oboseală, voi, după ce aţi devenit mari la televizor, aţi început să faceţi alte proiecte. Nimic de reproşat. Fair enough! Aţi vrut să câştigaţi mai mulţi bani. Realitatea e că, în cele 5-6 luni de pauză între filmări, aţi obosit făcând alte proiecte.

Emisiunea care v-a făcut mari, inclusiv echipa, inclusiv staţia, vă încurcau. Şi aici intervine caracterul: aţi alergat după bani şi mai mulţi şi n-a mai contat cuvântul dat în momentul în care echipa a stabilit cu voi un program de filmare”, spune Roxana Păulică.

Mesajul integral, postat pe Roxana Păilică, pe pagina sa de Instagram:

”Dragă Cătălin,

Încerc să îţi transmit ceva într-un limbaj uman, căci la cel juridic nu ne pricepem niciunul dintre noi… Am stabilit împreună ceva, un program, iar voi v-aţi răzgândit cu 3 săptămâni înainte de a începe filmările pentru că aţi zis că eraţi obosiţi.

Nu poate cineva să creadă că eraţi obosiţi în septembrie de la filmările finalizate în aprilie. Toţi 3 simultan. Nu e posibil. Trecurseră 5-6 luni în care aţi avut timp pentru voi, pentru familiile voastre şi pentru orice altceva decât televiziune, Antena 1 sau echipa care v-a creat.

În timpul ăsta, echipa a muncit din greu validând mii de concurenţi în casting şi pregătind în detaliu noul sezon. Dar pe voi nu v-a deranjat nimeni în perioada asta. Măcar atâta să recunoaşteţi.

Realitatea iese la iveală abia acum, Cătălin, din ce declari public: te consideri mai presus decât emisiunea, staţia, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani şi te-a construit ca personaj public. Ştii foarte bine că nimeni nu se naşte pregătit să apară pe sticlă. În cazul vostru – o echipă, care vă considera parte din familia lor – a munict enorm să vă construiască în context, ca să deveniţi ceea ce aţi fost.

Revenind la oboseală, voi, după ce aţi devenit mari la televizor, aţi început să faceţi alte proiecte. Nimic de reproşat. Fair enough! Aţi vrut să câştigaţi mai mulţi bani. Realitatea e că, în cele 5 – 6 luni de pauză între filmări, aţi obosit făcând alte proiecte.

Emisiunea care v-a făcut mari, inclusiv echipa, inclusiv staţia, vă încurcau. Şi aici intervine caracterul: aţi alergat după bani şi mai mulţi şi n-a mai contat cuvântul dat în momentul în care echipa a stabilit cu voi un program de filmare.

Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Oare aţi făcut mare şi echipa de producţie?!?

În concluzie, pot să înţeleg orice formă de victimizare. Şi poate că acum vă pare rău că aţi ales drumul ăsta, mai ales văzând că există viaţă pentru „Chefi la Cuţite” şi fără voi. Cu nişte Chefi foarte buni, poate cei mai buni pe care îi are România azi. Dar, fiţi corecţi voi cu voi, măcar acum şi întrebaţi-vă:

1. A fost corect să puneţi oboseala pe seama emisiunii când aţi avut peste cinci luni de pauză?

2. A fost în regulă să nu ţineţi cont de o echipă de 100 de oameni care erau pregătiţi să filmeze? Echipă care a avut grijă de voi atâţia ani?

3. E ok să jigniţi locul care v-a dat atâtea şanse chiar şi după proiecte care n-au funcţionat, oamenii care şi în al 12-lea cea au încercat să găsească o soluţie pentru a vă îndeplini doleanţele? Mai puţine zile de filmare, mai puţine ore de muncă pe zi…şi alt detalii ce ţin de conţinut…ştiţi voi foarte bine…

4. Este corect să vă consideraţi mai presus de orice? Să demonizaţi locul care v-a protejat şi respectat, din toate punctele de vedere, atâţia ani? Şi apoi, după ce acuzaţi oboseala cu trei săptămâni înainte şi schimbaţi TOATĂ programa de filmări şi de difuzare, care impactează atâţia oameni… tot voi pozaţi în victime?

Mai ştii, Cătăline, când ne distram toţi la petreceri? Când ieşeam toţi în gaşcă şi râdeam şi ne povesteam bucuriile şi necazurile? Mai ştii când eram prieteni? Când s-a transformat totul într-un fictiv şi nisistru „abuz” la care aţi fost supuşi?

Mă uitam prin pozele strânse în toţi toţi aceşti ani şi tot ce am văzut era bucurie, prietenie şi familie.

Mai ştii, Cătă, când erai stresat că nu ştii dacă ai vorbit bine, dacă te-ai exprimat cum trebuie, dacă ai transmis ce trebuie în emisiuni? Pe atunci nu erai mai mare decât Antena 1? Mai ştii când veneam cu toţii la servici şi începeam cu glume în backstage? Când ne spunea Sorin bancuri şi râdeam toţi, când venea Jeni şi ne aduea mâncarea, când ne povesteam necazurile….când termineam filmările seara şi ne întrebai dacă venim la club? Probabil pe vremea aia nu erai aşa obosit….Mai ştii?

Cum se face că în cei 12 ani nu aţi avut nicio problemă, nu aţi încetat niciun contract, căci aţi fi putut oricând, dacă tot eraţi atât de abuzaţi. De e aţi stat 12 ani alături de noi? Nu sunt 2, nu sunt 3, nici 5, sunt 12 ani! De aţi tot reînnoit contractele? Ce v-a determinat să faceţi asta, căci tot cu Antena aţi avut de-a face în toţi aceşti ani?! Interesant, nu-i aşa?

Gândiţi-vă şi aşa”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs