3dots.ro

Sean Penn, divorțat de trei ori, spune că savurează cu entuziasm fiecare zi în care nu se află într-o relație serioasă

Sean Penn, divorțat de trei ori, spune că savurează cu entuziasm fiecare zi în care nu se află într-o relație serioasă

Într-un interviu acordat The New York Times, Sean Penn, în vârstă de 63 de ani, se declară mulțumit de starea de a fi neimplicat într-o relație serioasă, pe care o îmbrățișează cu entuziasm, mărturisind că perspectiva pe care o avea despre romantism s-a schimbat de-a lungul anilor.

Sean Penn, câștigător al premiului Oscar, a fost căsătorit și divorțat de trei ori.

Penn a fost căsătorit cu Madonna din 1985 până în 1989.

În 1996, s-a căsătorit cu actrița Robin Wright, cu care are doi copii. Cei doi au divorțat în 2010.

În 2020, Penn s-a căsătorit cu actrița australiană Leila George. Un an mai târziu, au depus actele pentru divorț, care a fost finalizat în 2022.

„Sunt doar liber! Dacă o să fiu într-o relație, tot o să fiu liber, sau nu o să fiu în ea, și nu o să fiu rănit. Nu simt că îmi voi mai frânge inima din cauza romantismului”, a declarat actorul american.

El a adăugat că se simte „încântat în fiecare zi”  de faptul că nu este implicat, pentru moment, într-o relație serioasă.

Reflectând asupra relațiilor sale din trecut, Penn spune că a avut experiențe în care „primul lucru pe care îl vedeam în fiecare dimineață erau ochii care se întreabau ce voi face pentru a-i face fericiți în acea zi. Rareori reciproc”, spune actorul american, citat de Business Insider.

El a vorbit și despre cât de obositoare se simțeau uneori relațiile sale.

„În una dintre căsătoriile mele, zgomotul de fundal al vieții era un fel de ‘Housewives of Beverly Hills’ sau altceva numit ‘Love Island. Nici măcar nu eram prezent în acea cameră — nu spun asta pentru a fi drăguț — muream. Simțeam cum inima și creierul meu se micșorau. Era un atac.”

Penn a adăugat că a trecut de etapa în care îi plăcea drama în romantism, și dacă există orice dramă inutilă sau vizite de la „zeii traumei,” sentimentele sale pentru persoana respectivă vor dispărea.

„Privesc la câinii mei și spun, ‘Hei, suntem doar noi din nou,'” a conchis Sean Penn.

Un sondaj realizat în 2022 de Pew Research Center pe un eșantion de 6.034 de adulți americani a arătat că aproximativ 30% dintre persoanele de peste 50 de ani sunt singure. În plus, dintre toți adulții singuri chestionați, 57% spun că nu caută în prezent o relație sau întâlniri ocazionale.

Deși există o stigmatizare legată de a fi singur — mai ales pentru femeile mai în vârstă — cercetările au arătat că există numeroase beneficii mentale și fizice ale singurătății. cum ar fi aceea că persoanele singure pot lua decizii în mod independent, ceea ce duce la mai multă libertate.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs