3dots.ro

Sebastian Stan, după ce a câștigat Ursul de Argint la Berlinala 2024: ”Pentru un băieţel din România, acest lucru înseamnă foarte mult”

Sebastian Stan, după ce a câștigat Ursul de Argint la Berlinala 2024: ”Pentru un băieţel din România, acest lucru înseamnă foarte mult”

Actorul de origine română Sebastian Stan a fost recompensat cu trofeul ”Ursul de Argint” pentru interpretare, pentru rolul principal judcat în filmul ”A Different Man”.

Stan s-a declarat onorat ca el, ”un băiețel din România”, a primit acest prestigios trofeu cinematografic

Sebastian Stan: Pentru un băiețel din România, este foarte important acest premiu

”Sunt foarte bucuros și onorat să primesc acest prestigios premiu. Este primul meu festival european și, pentru un băiețel din România, este foarte important pentru mine. Așa că vă mulțumesc”, a spus Sebastian Stan.

Personajul interpretat de Sebastian Stan este un actor din New York care trece printr-o procedură medicală drastică de schimbare a fizionomiei.

Stan a afirmat că ”A Different Man” a fost filmat în timpul pandemiei de Covid-19, pe parcursul a 22 de zile.

”Nu a costat prea mulți bani și era vorba despre un subiect care trebuia prezentat așa cum trebuie”, a explicat Sebastian Stan.

Pentru a înfățișa cât se poate de realist personajul interpretat, în timpul filmărilor, Sebastian Stan a purtat o proteză facială.

Ursul de aur primit de documentarul ”Dahomey”

La această ediție a Festivalului de Film de la Berlin, Ursul de Aur pentru cel mai bun film a fost acordat documentarului ”Dahomey”, de Mati Diop, produs de Eve Robin, Judith Lou Lévy și Mati Diop. Este pentru al doilea an consecutiv când premiul cel mare a fost acordat unui film documentar.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs