Selena Gomez mărturisește că abuzată emoţional de Justin Bieber: «Mă bucur că s-a terminat!»

28 Ian 2020 | scris de Monica Pavelescu

Într-un interviu pentru NPR, Selena Gomez a vorbit despre relaţia toxică pe care a avut-o cu Justin Bieber mărturisind că a fost abuzată emoţional.

Selena Gomez mărturisește că abuzată emoţional de Justin Bieber: «Mă bucur că s-a terminat!»

”M-am simţit cu adevărat o victimă a unui anumit tip de abuz în timpul relaţiei“, a declarat Selena, vorbind despre relația pe care a avut-o cu Bieber, timp de şapte ani, în perioada 2011-2018.  

Întrebată dacă se referă la abuzul emoţional, cântăreaţa a confirmat: ”Da, am fost abuzată emoţional şi a trebuit, ca adult, să găsesc o modalitate de a înţelege acest lucru. Nu-mi doresc să vorbesc toată viaţa despre asta, dar sunt mândră de faptul că acum mă simt mai puternică ca niciodată şi că am găsit o modalitate de a depăşi această traumă“.

Vorbind despre piesa ±Lose You To Love Me“, Selena Gomez a mărturisit că versurile sunt despre relaţia tumultoasă pe care a avut-o cu Justin Bieber.  

±Sunt foarte mândră de această piesă. Am simţit că relaţia noastră nu s-a încheiat decent, şi am acceptat asta, dar aveam nevoie de o modalitate prin care să pot spune nişte lucruri pe care simţeam că trebuei să le spun. Nu e un cântec despre ură. Este un cântec care spune că am avut ceva frumos şi că nu voi nega niciodată asta“, a spus Selena Gomez. 

”A fost foarte dificil şi mă bucur că s-a terminat“, a conchis cântăreața. 

De altfel, într-o serie de postări făcute pe contul de Instagram, despre lupta sa cu dependenţa de droguri, Bieber amintea și despre faptul că ”a fost abuziv în toate relaţiie sale anterioare”. ”Am fost nerespectuos cu femeile“, spunea Bieber. 

În prezent Bieber este căsătorit cu modelul Hailey Baldwin și a făcut public că suferă de boala Lyme, afecțiune care i-a afectat și creierul. 


CLICK - Follow us on Google News