3dots.ro

Șerban Huidu, amănunte neștiute despre înregistrarea cu Andreea Esca înjurând la la știri: ”Ce era acolo pe casetă era mult mai grav!”

Șerban Huidu, amănunte neștiute despre înregistrarea cu Andreea Esca înjurând la la știri: ”Ce era acolo pe casetă era mult mai grav!”

În urmă cu mai mulți ani, în timpul unei pauze de emisie, Andreea Esca, aflată la pupitrul știrilor de la Pro TV, nu a închis microfonul și a comunicat într-un mod colocvial cu echipa de emisie.

”Hai să băgăm și noi o probă! Vezi că s-a f**u iar ăsta, că eu aud tot emisia în casca mea”, spunea Andreea Esca, iar înregistrarea a fost făcută publică, în premieră la ”Cronica Cârcotașilor”.

La momentul respectiv, Esca a fost foarte deranjată de faptul că cei de la Prima TV au difuzat înregistrarea, reproșându-le că au dat dovadă de lispă de colegialitate.

Cum a ajuns la ”Cronica Cârcotașilor” filmarea cu Andreea Esca înjurând

Invitat la podcastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, Șerban Huidu a dezvălui cum a ajuns filmarea cu Andreea Esca înjurând la ”Cronica Cârcotașilor” și ce alte lucruri, nedifuzate, mai conținea caseta.

”Era un tip din America. El urmărea acolo PRO TV, PRO TV Internațional și Acasă TV. Avea un echipament mai performant și a fost o breșă la ei în securitate, și el a înregistrat și ce se întâmpla în studio.

El ne-a trimis înregistrarea, dar am decis să dăm din ea doar partea cu Esca. Erau mult mai multe pe ea. I-am dat ulterior caseta lui Sârbu și mi-au mulțumit când au văzut ce era pe ea. Esca vroia să mă dea în judecată.

Noi am dat doar faza mai haioasă cu Esca. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica în fel și chip”, a povestit Șerban Huidu, la podcastul lui Mihai Morar.

”Sârbu m-a chemat la Pro TV, a vrut să ne despartă”

Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” a mărturisit că patronul Pro TV din acea vreme, Adrian Sârbu, l-a chemat la negocieri și ar fi dorit să-l despartă de Mihai Găinușă.

”Sârbu nu auzise de Cronică, atunci când cu Esca a auzit. El m-a chemat la PRO TV, însă a vrut să ne despartă. Pe mine să mă bage la PRO TV și pe Mișu la Acasă TV. Mi-a zis: «ce emisiune faceți voi acolo, nu știu, n-am auzit, aia e emisiune?»

Adevărul e că erau unii, la acea vreme, care se așezaseră pe un piedestal și am venit noi atunci să le dam la gioale. A fost deranj mare”, a mai povestit Șerban Huidu.

”Sârbu e dezastru ca om de televiziune, Mona Segall, cel mai bun producător”

Șerban Huidu a mai vorbit și despre cei care i se par cei mai buni profesioniști la ora actuală în televiziune sau radio.

”Sârbu, după părerea mea, este dezastru ca om de televiziune. Mona Segall e cel mai bun producător de televiziune din România. Lazarov e expirat, îmi pare rău pentru Dan Negru.

Dar, da, hai să zicem că Dan Negru e cel mai bun prezentator că este natural. Andrei Gheorghe a fost cel mai bun om de radio”, a spus Șerban Huidu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs