3dots.ro

Șerban Huidu, uimit de performanțele fratelui și a cumnatei lui la ”America Express”: ”Sunt peste așteptările mele!”

Șerban Huidu, uimit de performanțele fratelui și a cumnatei lui la ”America Express”: ”Sunt peste așteptările mele!”

Din articol:

Șerban Huidu spune că urmărește cu interes parcursul pe fratele și cumnata sa, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, în aventura lor la ”America Express”, declarându-se uimit de prestația lor.

”Emisiunea este foarte interesantă, iar Vlad și Giulia sunt peste așteptările mele. Mă așteptam să facă o figură frumoasă, ca să folosim un termen la modă, dar au fost peste. Ea este foarte ambițioasă și el foarte descurcăreț. Deci sunt o echipă bombă”, a declarat Șerban Huidi, într-un interviu pentru Ego.

Șerban Huidu spune că din cauza diferenței de vârstă dintre el și fratele său, cinci ani, nu au existat mari certuri și neînțelegeri în copilăria lor, și, asumandu-și rolul de frate mai mare, a fost protector cu Vlad.

”Așa a fost dintotdeauna. Vlăduț, deși este ditai omul, este foarte copil și foarte empatic. Toată viața lui a fost așa. Așa că să nu judecați că sunt eu ăla rău. Bine, și eu am față de terorist rus, dar asta este acum.

Era diferența foarte mare între noi, adică sunt 5 ani și ceva între noi. Eu sunt fratele mai mare. Și atunci era complicat să ne luăm la bătaie. El când avea 5 ani eu aveam 10, când el avea 10 ani eu aveam 15. Deci nu prea se întâmpla asta. Am fost mai mult protector cu el. Când aveam 15 ani, dar și când aveam 20 de ani fugeam de el”, a povestit Șerban Huidu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs