3dots.ro

Shakira despre despărțirea de Gerard Pique: Mi-am sacrificat cariera din dragoste pentru el

Shakira despre despărțirea de Gerard Pique: Mi-am sacrificat cariera din dragoste pentru el

După o poveste de dragoste ca în filme, vedeta pop columbiană Shakira și fotbalistul spaniol Gerard Pique au anunțat în iunie că s-au despărțit după 12 ani de relație.

Motivul a fost, după toate aparențele, infidelitatea sportivului, după ce presa a publicat dovezi că Pique ar fi avut o relație amoroasă cu o tânără.

Într-un interviu acordat revistei ELLE, Shakira a descris anul 2022 ca fiind "unul dintre cele mai dificil și mai întunecat din viața mea", din cauza despărțirii, a cazului de fraudă fiscală din Spania și a problemelor de sănătate ale tatălui ei.

"A fost greu, nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Încerc să ascund situația de ei cât de mult pot. Este foarte greu pentru doi copii care încearcă să înțeleagă separarea părinților lor.

Și, uneori, am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real.

De asemenea, reală este și dezamăgirea de a vedea că ceva atât de sacru și atât de special, cum am crezut că este relația pe care am avut-o cu tatăl copiilor mei, este transformată în ceva vulgar și ieftin de către mass-media".

În vârstă de 45 de ani, Shakira a admis că destrămarea familiei sale este "probabil unul dintre cele mai dureroase lucruri prin care poți trece vreodată" și a insistat că multe dintre speculațiile din jurul despărțirii lor nu sunt adevărate.

Când a fost întrebată despre zvonurile legate de o bătălie pentru custodia copiilor, ea a răspuns:

"Indiferent de cum s-au terminat lucrurile sau de ceea ce Gerard și cu mine simțim unul față de celălalt acum, ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei.

Avem o treabă de făcut împreună pentru acești doi băieți incredibili și am încredere că ne vom da seama ce este cel mai bine pentru viitorul lor, pentru propriile lor vise și care este soluția corectă pentru toți cei implicați în viața lor".

Vedeta  a fost întrebată, de asemenea, dacă sfârșitul relației sale a fost o surpriză, iar ea a declarat că aceste detalii sunt "prea private pentru a le împărtăși", pentru că "totul este atât de crud și nou".

Cu toate acestea, ea a insistat asupra faptului că "am pus tot ce am avut în această relație și în familia mea, mi-am sacrificat cariera din dragoste pentru el".

"Mi-am pus cariera pe planul doi și am venit în Spania, pentru a-l susține ca să poată juca fotbal și să câștige titluri. Și a fost un sacrificiu din dragoste.

Datorită acestui lucru, copiii mei au putut avea o mamă prezentă, iar eu am această legătură extraordinară cu ei, care este de nezdruncinat și care ne susține. Asta este tot ce pot spune", a spus cântăreața.

Shakira se pregătește, de asemenea, să facă față procesului în care este acuzată de autoritățile spaniole de fraudă fiscală, pe care o neagă.

În toată această perioadă dificilă, tatăl ei, care a venit la Barcelona pentru a o susține după despărțire, a avut nevoie de o operație pe creier.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs